- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
válasz
balintarduin #10303 üzenetére
Szia!
Úgy oldottam meg az én menürendszeremet, hogy bevezettem egy változót (MenuNumber) aminek az értékét attól függően változtatok, hogy éppen melyik menüben vagyok. Főmenü (1-9), Almenük (11-99) Al-almenü (111-999) stb. Így 5-6 mélységű menürendszert is lehet kezelni. Egy menüvel feljebb egyszerű 10-es osztással lehet jutni. -
Teasüti
nagyúr
válasz
balintarduin #10303 üzenetére
Állapotgépnek nézz utána! Azzal lehet követni az eseményeket.
Mindig kell egy változó, amiben követed melyik képernyőn vagy.
Én úgy csináltam menüt, hogy volt egy változóm a főmenünek, képernyőnként sorjában és ahogy léptettem a változót, úgy lépkedett a menü is. Aztán ugyanez a rendszer minden egyes almenüben is.Én mondjuk anno egyetlen uint8_t változót figyeltem csak és határértékek szerint ugráltam benne.
Mondjuk 1-10 között volt a főmenü, 20-30 között az 1. almenü, 40-50 között a 2. almenü, stb.
És int++ és int-- szerint lépegettem az adott tartományban, amíg át nem lépett vmelyik határon. Ekkor előre meghatározott helyre ugrottam a sorban, attól függően mi következett. Pl. vissza a végére, ha végtelenítve volt a menü. Vagy a következő almenüre, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest