- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanya87
tag
12voltos a rendszer, rendes 220as tápegységről (ATX táp átalakítva), néha autóaksiról megy a rendszer.
Uno az alap, 2db DRV8825 vezérlő van. Egyedi shield azért kellett, hogy ne a csupasz vezetékek legyenek szanaszéjjel. Azon van a tápcsatlakozó, a 2 motorvezérlő, meg a kivezetések a motorhoz (2db nema17 2A motor), valamint 6 input a pc vezérléshez, 4 out a visszajelző ledeknek.Mivel cél a lassú preciz mozgás, nem a motoron kell lennie a kis tárcsának, a mechanikán a nagynak? Az én értelmezésem szerint ha a motoron van a kis tárcsa, annak többet kell forognia, ezáltal egyszerre kevesebb erőt kell kifejtenie ahhoz hogy megmozdítsa a cuccost.
És nekem is az a problémám, hogy nem tudom miként kell kiszámolni
Rakok fel képet, hogy értsd/értsétek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parfüm topik
- Vírusirtó topic
- Hobby rádiós topik
- Augusztusi hardverszuflé
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest