Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Igazából az UNO oldalán azt írják, hogy a 9-12V az ajánlott, valóságban 20V-ig működik, csak ugye akkor sok lesz a hőtermelés. Azért szeretném hagyni így, mert akkor kb meg tudom oldani egy ilyenre cserélevel a mostani tápot - valamint nehéz találni 9V-os tápot szerelhetőben, ha jól tudom csak 7,5ös létezik - na meg többszörös áron szabályozható.
Akkor a relé, és az UNO közé nem kell ellenállás? Sok melótól mentene meg... Nehezíti a dologot, hogy 4 méter magasan van beépítve az egész, és csak létráról tudom szerelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Villanyszerelés
- Konteó topic
- Assetto Corsa Rally
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- LG LCD és LED TV-k
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold