- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Gergosz2 #9955 üzenetére
Köszi!
Későbbiekben biztos kipróbálom, viszont az App Inventorban már felépítettem a progit és úgy gondolom, hogy csak valami logikai gikszer az ami miatt nem működik jól a program, ezt szeretném valakinek a segítségével megoldani, de egyébként ide is bemásolom:
Van 20 gombom, amit Arduino vezérel, mindegyik gomb lenyomásával az abc egy betűjét küldöm ki serialport-on, és azt szeretném, hogy mind a 20 gomb lenyomásánál más-más háttérre változzon a HorizontalArrangement12. Az "a" lenyomásánál Image5-re, a "b" lenyomásánál Image6-ra, stb, stb:
Ezt dobtam össze hozzá:
Az "a" lenyomása működik is, viszont a "b" már nem.Egyébként ha sima Terminal progiban nézem, akkor kiírja az adott karektert:
Tudok küldeni .aia filet is aki foglalkozna vele és megnézné!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged