- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Ha a piros gombot megnyomod, utána sem megy az enkóder alapú vágás? Amiért kérdezem:
- nincs inicializálva a currentpulse változó (és a voros sem egyébkén), így akár az is lehet, hogy annak értéke a kezdéskor (bár nem olvastam utána, hogy arduinoban van-e automatikus változó inicializálás, így csak a C-ből indulok ki) valami kicsi negatív szám, így jó későn fogja elérni a pulzus értékét.
- én a currentpulse változó értékét a loop if-jének legelején nulláznám, ugyanis így elvesztesz 300 ms-nyi interrupt-ot (ugye addig az interrupt tovább növelgeti az értéket, de utána nullázod - persze lehet, hogy az a cél, hogy a vágás vége és a következő vágás eleje közötti idő legyen állandó).Egyébként nézted a volatile leírásában az "int or long volatiles" bekezdést? Ugye a 8 bites olvasás pont okozhat gondokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest