Hirdetés
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Lehet alap kérdéseket kérdezni?

Ebből a példából kiindulva azt akartam, oop módon csak 1 ledet villogtasson, ez ugye csak annyi hogy csak egy LedBlink led-t hozok létre. Viszont szerettem volna, kívülről (nemtom mi a helyes kifejezés) ellenőrizni, hogy éppen világít e vagy sem. Erre nem tudtam mást kitalálni, mint hogy a void frissites()-t int frissites()-re írtam át, végén egy return state-el. Gondolom ezt így kell ahhoz, hogy kívülről megkapjam a state értékét. A loop-ban egy feltétellel kérdezem, hogy high vagy low, kiíratva a konzolra, hogy 'be' vagy 'ki' állaptban van e.
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy csak akkor írja ki ha változik az értéke? Eddig csak úgy tudom ha van egy állapot változóm és azt is kérdezgetem a led.frissites()-el együtt és kapcsolgatom. Van ennél elegánsabb megoldás? Ami eszembe jutott esetleg ezt tegyem bele valahogy az osztályba és egy változón-értékadáson keresztül lehessen ezt a funkcióját bekapcsolni?
Hogyan tudom ezt a LedBlink led példányt leállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold