Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Lehet alap kérdéseket kérdezni?

Ebből a példából kiindulva azt akartam, oop módon csak 1 ledet villogtasson, ez ugye csak annyi hogy csak egy LedBlink led-t hozok létre. Viszont szerettem volna, kívülről (nemtom mi a helyes kifejezés) ellenőrizni, hogy éppen világít e vagy sem. Erre nem tudtam mást kitalálni, mint hogy a void frissites()-t int frissites()-re írtam át, végén egy return state-el. Gondolom ezt így kell ahhoz, hogy kívülről megkapjam a state értékét. A loop-ban egy feltétellel kérdezem, hogy high vagy low, kiíratva a konzolra, hogy 'be' vagy 'ki' állaptban van e.
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy csak akkor írja ki ha változik az értéke? Eddig csak úgy tudom ha van egy állapot változóm és azt is kérdezgetem a led.frissites()-el együtt és kapcsolgatom. Van ennél elegánsabb megoldás? Ami eszembe jutott esetleg ezt tegyem bele valahogy az osztályba és egy változón-értékadáson keresztül lehessen ezt a funkcióját bekapcsolni?
Hogyan tudom ezt a LedBlink led példányt leállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold