- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Első eredményeim 320x240 felbontásban (ez csak a kijelzőm fele), lehet még tudok rajta itt ott faragni, gyorsítani...
Közben rájöttem, hogy az mcufriend_kbv-ben is van ESP32 támogatás, de elég primitív lassú megvalósítással, a szétszórt lábakat egyesével írja. Én a 12-19-es lábakat sorban vettem D0-D7-nek és csak 12-t kell balra bitshift-elni az adat byte-on és már lehet is írni a set/clear-t...
@ecaddsell: ezek megvoltak, az első hsz-ben is már ott volt, de azért végigpróbáltam a 3 féle lehetőséget amit eddig működőképesnek találtam:
*((volatile uint32_t *) (GPIO_OUT_W1TC_REG)) = x
ESP_REG(GPIO_OUT_W1TC_REG) = x
GPIO.out_wltc = xÉrdekes módon a 3dik észrevehetően, legalább 20%-al gyorsabb mint a másik 2 regiszter elérés, de továbbra is az az érzésem hogy ez messze nem közvetlen elérés hanem csak virtuális, valami köztes rétegen keresztül levezényelve...
szerk: kipróbáltam az mcufriend_kbv ESP32 8bit támogatását is, és tényleg irtó lassú az enyémhez képest: 4 421 642 overall
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Hardcore café
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest