- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
Hyperion #933 üzenetére
Ja jó, csak elbizonytalanítottál kicsit az előzővel.
Eddig úgy voltam, hogy jó lesz AA-s akksikkal is, aztán kiderült, hogy nem (előtte nem számoltam utána (micsoda szójáték
)), most akkor marad az adapteres, erre az is majdnem kiderült, hogy nem jó...
De akkor jó, nem félek tőle.Hűtésre én is gondoltam, hogy érdemes megoldani? Valami hűtőpaszta is elég, vagy egy alumínium lapot tegyek rá, vagy hogy? Egy 18mm-es vastagságú MDF-lapba lesz besüllyesztve az Arduino (is), úgyhogy sok hely nincs hűtőbordának. Most nincs nálam a panel, de durván 8mm magas az egész, tehát max. ~8mm-es borda férne el rajta.
Amúgy pénteken megyek haza, majd körülnézek otthon, hogy 5 és 9V között milyen tápok vannak, és majd írok, hogy szerinted/szerintetek megfelelő-e. Persze, ha találok 5-6V-osat (szinte biztos, hogy fogok), akkor gondolom azt érdemesebb használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged