Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nálam a szenzorokat kezelő ESP-k WiFi-n kommunikálnak egymással. Nem javaslat, csak tényleírás.
Meg van olyanom is, ahol a neten lógó ESP32 szerver az összes bejelentkezett állomásnak elküldi bármelyikről érkezett adatokat, hogy az válogassa ki, mi kell neki.
Ezzel egyben a galvanikus leválasztás problémáját is megoldottam, mert pl. a K típusú termoelemeket olvasó panelok kezelését végző ESP táp megoldására hiába kaptam itt korábban egy csomó, jónak tűnő ötletet, egy se vált be, kénytelen vagyok akkuról táplálni. Még szerencse, hogy félévig csak hetente egyszer kell bekapcsolni, aztán egy félévig meg egyáltalán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold