- eBay segítség kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
Én a másodikat választanám. A sima, eredeti Arduino-t. Kábelből én ajánlok még egy olyan csomagot, amibe olyan kábel van hogy tűs, beledugós. Kellesz még egy motorvezérlő Én ilyet használok, de az változik attól függően, hogy miylen motort használsz. Én robot építek, ahoz nekem még kellett: fotoellenállás,a fényérzékelőhöz, led a fényérzékelőhöz, ellenállás a ledhez előtét ellenállásnak, én vettemegy 4 kerék meghajtású robot vázat is, távolságmérő szenszort, rf kiegészítőt ha több robotom lesz tudjanak kommunikálni.
Attól függ mit szertnélmegoldani, hogy mit kell vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged