Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Megpróbálom majd a delay-t magasabbra tenni. Nem AP módban hozom létre a szervert, hanem fix ip és router beállításokat használva (socket server kiegészítve fix IP-vel), így szerintem a linkelt függvényt nem tudom használni. Ha jól sejtem, akkor wifi socket szerver-kliens esetben a routeren tudom átállítani a csatornát, mivel jelen esetben az az AP.
"Nálam az egyik projekt egy erősen "zajos" wifi környezetben gyakran hibázik, de kisebb forgalmú helyeken hibátlan. "
A zajos környezet jelentheti azt, hogy kb. 9-10 elérhető wifi hálózat van körülöttem? Megnézem majd hogyan alakulnak a wifi csatornák, lehet az ESP pont egy sokak által használt csatornán kommunikál és ebből adódik időközönként a kommunikációs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold