- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
Hello,
Nem, LiFePo akart az a LiPo lenni.
Annak a max feszültsége ha jól rémlik 3.6V ami még pont jó.
2.8 [V] a discharge és 3.6 [V] a full charge.
Az osztó a túlfesz ellen kellene, a p-MOSFET meg arra hogy ne merítse le az akksit, mert gondolom nem folyamatosan szeretéd mérni...
Az akkumulátor fennálló kapacításával kell jól gazdálkodni. A Barátod a deepsleep és a kikapcsolható részegységek lesznek. Nekem van szobai hőmérőm ami egy ~3000 [mAh] Lipo ról több mint fél évig üzemel töltés nélkül, 5 percenként mér és küld adatot. Lehetne hatékonyabbra is megcsinálni, de ez már több mint 1,5 éve üzemel és 3x töltöttem eddig utoljára Feb 15 én és 3729 [mV] van a feszültsége....
ezt engedem esni 3.0 [V] ig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged