- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Alapvetően értem amit írsz, és köszi szépen hogy segítesz. Biztos valami olyat rontok el, amire nem gondolunk. Érdekesség, hogy egy másik számítógépen is próbálkoztam, és azon is ugyanaz a jelenség. Most frissítettem az IDE -t a legújabbra ( 1.8.5 ), de nem változott semmi.
Alapvetően EZEN leírás alapján próbálkozom, ami 3 oldalból áll, az elsőn ott egy link hogy honnan tölthető le a DCF library, Gondolom az itt levő dolgok konzisztensek egymással, vagyis a példaprogramoknak amik a leírás 3. oldalán vannak és a hivatkozott DCF könyvtáraknak passzolniuk kellene ( annak ellenére, hogy a DCF library dátuma 2012 -es ). Nálam érdekes módon nem passzolnak.
Szerintem ott mehetek el az erdőbe amit a #8124 -ben írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Metal topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest