- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv,
Már jelentkezek is egy kis tanácsért.
Gondoltam kipróbálom szerzeményeimet.Windows 7 alatt, Arduino IDE-ben gondoltam megírni egy tök egyszerű programot.
Csatlakozzon fel a wifi hálózatra és írja ki a nekem az IP-átjáró-dns címeket a soros porton amit az arduino ide figyel.De fordításkor hibaüzenetet kapok.
Az a baja, hogy többszörös wifi.h library van és nem tudja melyik kell ezért egyiket sem használja.
c:\Program Files\Arduino\libraries\wifi könyvtárat ezért elmozgattam másik helyre, és ide mozgattam a c:\Program Files\Arduino\hardware\espressif\esp32\libraries\wifi könyvtáratÍgy most működni látszik, kérdés, hogy ez mennyire volt jó ötlet? Van erre valami egyszerűbb és jobb megoldás?
Illetve az mennyire normális, hogy egy 37 soros kódra ezt kapom vissza:
Vázlat használ 493726 bájt (37%) -ot a program tárhelyből. A maximum 1310720 bájt.
A globális változók 37020 bájt (12%)-ot használnak a dinamikus memóriából, 257892 bájtot hagyva a helyi változóknak. A maximum 294912 bájt.A félkövérrel kiemelt részek nekem nagyon soknak tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest