- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv,
Már jelentkezek is egy kis tanácsért.
Gondoltam kipróbálom szerzeményeimet.Windows 7 alatt, Arduino IDE-ben gondoltam megírni egy tök egyszerű programot.
Csatlakozzon fel a wifi hálózatra és írja ki a nekem az IP-átjáró-dns címeket a soros porton amit az arduino ide figyel.De fordításkor hibaüzenetet kapok.
Az a baja, hogy többszörös wifi.h library van és nem tudja melyik kell ezért egyiket sem használja.
c:\Program Files\Arduino\libraries\wifi könyvtárat ezért elmozgattam másik helyre, és ide mozgattam a c:\Program Files\Arduino\hardware\espressif\esp32\libraries\wifi könyvtáratÍgy most működni látszik, kérdés, hogy ez mennyire volt jó ötlet? Van erre valami egyszerűbb és jobb megoldás?
Illetve az mennyire normális, hogy egy 37 soros kódra ezt kapom vissza:
Vázlat használ 493726 bájt (37%) -ot a program tárhelyből. A maximum 1310720 bájt.
A globális változók 37020 bájt (12%)-ot használnak a dinamikus memóriából, 257892 bájtot hagyva a helyi változóknak. A maximum 294912 bájt.A félkövérrel kiemelt részek nekem nagyon soknak tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest