Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv,
Már jelentkezek is egy kis tanácsért.
Gondoltam kipróbálom szerzeményeimet.Windows 7 alatt, Arduino IDE-ben gondoltam megírni egy tök egyszerű programot.
Csatlakozzon fel a wifi hálózatra és írja ki a nekem az IP-átjáró-dns címeket a soros porton amit az arduino ide figyel.De fordításkor hibaüzenetet kapok.
Az a baja, hogy többszörös wifi.h library van és nem tudja melyik kell ezért egyiket sem használja.
c:\Program Files\Arduino\libraries\wifi könyvtárat ezért elmozgattam másik helyre, és ide mozgattam a c:\Program Files\Arduino\hardware\espressif\esp32\libraries\wifi könyvtáratÍgy most működni látszik, kérdés, hogy ez mennyire volt jó ötlet? Van erre valami egyszerűbb és jobb megoldás?
Illetve az mennyire normális, hogy egy 37 soros kódra ezt kapom vissza:
Vázlat használ 493726 bájt (37%) -ot a program tárhelyből. A maximum 1310720 bájt.
A globális változók 37020 bájt (12%)-ot használnak a dinamikus memóriából, 257892 bájtot hagyva a helyi változóknak. A maximum 294912 bájt.A félkövérrel kiemelt részek nekem nagyon soknak tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7X4MG/A ) Éjfekete - 100% akku - Garancia
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold