- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11 #6848 üzenetére
Nem pont ezekre gondoltam, hanem ha valakinek van egy ilyen eszköze, akkor gondolom nem feltétlenül csak házon belülről akarja kapcsolgatni, hanem esetleg távolról is interneten keresztül. És egyik példában sem láttam a legkisebb jelét sem bármilyen http hitelesítésnek, vagy jelszavas azonosításnak. Az IoT rendszerek legnagyobb rákfenéje, hogy nem törődnek túl sokat a biztonsággal. Én egy redőnyzáró automatikát sem kötnék a netre úgy, hogy nincs benne semmi védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Programozás topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest