- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
1. Ide más is jár, szintén segítségért, észleletem szerint jobbára amatőrök és nem tudom miért volna jó, ha a hibás fogalmakat ismernék, tanulnák meg az itt előfordulók. Én legalábbis ezért korrigálok, ha teszem.
Ezert irtam le, hogyan mukodnek a villamos gepek. Oda tettem linket is, ahol rajtam kivul mas is leirja, mi is az indukalt feszultseg, hogyan keletkezik, es mi a hatasa.
Nincs jo, es rossz indukcio, csak egy van. A valtozo magneses ter feszultseget indukal. A valtozo magneses ter meg ugy johet letre, hogy vagy elmozdul a tekercs a mezoben, (mozgasi indukcio,) vagy az aram valtozik a tekercsben, (ez az onindukcio,) es mind a ketto van a motorban is, meg a generatorban is.
(#4662) aryes válasza robohw (#4661) üzenetére
Végre, két nap után választ kaptam az egyik kérdésemre
No, ennek orulok!
Ha megnezed ezen a linken a helyettesito kepet, akkor mar csak a Kirchoff torvenyeket kell ismerni ahoz, hogy megertsd, miert fog "holtpont" lenni:
Az Ui indukalt feszultseg jelen esetben a fordulatszammal aranyos. (Nagyjabol.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BMW topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged