- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Hello!
MAX7219 8x8-as mátrix LED-eket kötöttem sorba. Szám szerint 9-et.
Először egy arduino nano-val vezéreltem, de folyton összeomlott a rendszer, vagy már az elejétől kezdve nem működött az összes modul. Azt egyből kisilabizáltam, hogyha lekötök pár modul-t akkor megjavul és jó lesz. Viszont szeretnék minél több modult egyszerre vezérelni, hogy egy hosszú "üdvözlő panelt" kapjak. Olvastam, hogy 8 modul esetében 8 x 70mA = 560mA -> 0.56Amps 5V az áramfelvétel, ami okán a 200mA-es VCC pin kb 3 modult tud meghajtani. Így azzal próbálkoztam (eszköz híjján), hogy a 4. modul VCC-jét egy másik arduino-ra kötöttem (amit usb-ről tápláltam szintén), de így se változott semmit a helyzet (még annyira se tudtam életre kelteni 9,8 vagy 7 modullal (6-al már ment, de néha hibásan).
Egyébként UNO-val 1 modullal többet bír a rendszer (7-nél kezd el bugozni, 6-al úgy tűnik, hogy rendben van).
KÉP
Kérdés, hogy meg lehet növelni valahogy a modulok számát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest