- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Hello!
MAX7219 8x8-as mátrix LED-eket kötöttem sorba. Szám szerint 9-et.
Először egy arduino nano-val vezéreltem, de folyton összeomlott a rendszer, vagy már az elejétől kezdve nem működött az összes modul. Azt egyből kisilabizáltam, hogyha lekötök pár modul-t akkor megjavul és jó lesz. Viszont szeretnék minél több modult egyszerre vezérelni, hogy egy hosszú "üdvözlő panelt" kapjak. Olvastam, hogy 8 modul esetében 8 x 70mA = 560mA -> 0.56Amps 5V az áramfelvétel, ami okán a 200mA-es VCC pin kb 3 modult tud meghajtani. Így azzal próbálkoztam (eszköz híjján), hogy a 4. modul VCC-jét egy másik arduino-ra kötöttem (amit usb-ről tápláltam szintén), de így se változott semmit a helyzet (még annyira se tudtam életre kelteni 9,8 vagy 7 modullal (6-al már ment, de néha hibásan).
Egyébként UNO-val 1 modullal többet bír a rendszer (7-nél kezd el bugozni, 6-al úgy tűnik, hogy rendben van).
KÉP
Kérdés, hogy meg lehet növelni valahogy a modulok számát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest