- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Cheesy #23482 üzenetére
Alin 20 $ körül van szállítással, adókkal együtt. Persze ez sem kevés.
Még én se rendeltem meg, csak kikerestem pár hete.aliexpress.com/item/1005005220505235.html
Én úgy tudom, hogy a másik nem tud SMS-t, de persze lehet, hogy rosszul tudom, nézz utána!
Ügyes projekt!
Viszont nagyon fontos!
Ha gond van, ne az áramfogyasztási adatlapot nézd, hanem tápláld meg próbára egy bikaerős táppal. A SIM800L NAGYON éhes áramra. Pár éve, amikor használtam, megtapasztaltam, de elfelejtette, és pár hónapja, mikor megint kellett, már nem emlékeztem, hogy áramzabálási igénye hatalmas, és nem értettem, miért nem megy. Ha keveselli a tápot, akkor úgy néz ki, hogy működik, de mégsem tud forgalmazni.
A GPS is szeret kajálni. És próbáld meg kitenni valahova szabad térre addig, míg megtalálja a saját helyét, és úgy vidd be a tető alá. Én ezt a GPS-t nagyon rég használtam, de nem emlékszem, hogy gondom lett volna vele. (Azóta mást használok, de az drága, de tud RTK-t, ami nekem kell.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nintendo Switch 2
- Parkside szerszám kibeszélő
- LEGO klub
- EAFC 25
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest