- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Van egy projektem, ahol egy TMC2209-et hajtanék egy ESP8266-tal. A szokásos, olcsó, egyszerű, WiFi board-os verzió.Van egy HTML kód mellé, telefonról tudom indítani és megállítani a motort.
28650 us időtartamonként kap egy impulzust a TMC, ezzel a kívánt átlagos 1,3089 ford/perc sebességet elvileg tartja - mondjuk olyan ~1,3-at biztos, az átlagos sebességgel nincs bajom. Csakhogy ezt átlagosan tartja, egyébkétn viszont inog! Nekem viszont nagyon kéne a stabil sebesség.Ugye jelenleg csak STEP/DIR/EN módban hajtom, valami nanoméretű SMD-t kell arrébb forrasszak, hogy megegye az UART-ot. Van értelme arra átállni? Vagy az alábbi kódnak működnie kéne?
Ami jelenleg van (munkahelyről, emlékezetből írom):
loop(){
if(firstLoop) then {
firstloop = FALSE;
startTime = micros();
}
if (micros()> ( startTime + delay) THEN {
digitalWrite(STEP, HIGH);
difitalWrite(STEP, LOW);
startTime = micros();
}
}
Nincs delay a STEP hi-lo váltása között, de nincs lépéskihagyás, így kihagytam. Nincs egyetlen delay sem a kódban, pörög körbe folyton, mint egy PLC.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest