- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
senior tag
válasz
ViZion #23312 üzenetére
Lehet, ahogy nézem, de nem ez lenne a legnehezebb megoldás.
A kutya szerintem ott van elásva, hogy pontosan hová is helyezed el a mikrofont? Nappali, szoba,konyha,wc,fürdő,emelet? Mi van akkor ha csak 1 van és nem értelmezi jól a szöveget, valószínűeg fel kell emelned a hangodat, esetleg kicsit kiabálni is kell majd? Mi van ha kettő van, erősebb kutya alapon fog dönteni? Mi van akkor ha az egyik téveszt mert szarul értelmez mert távol van tőled?
Mekkora a vételérzékenysége a mikrofonnnak és annak milyen karakterisztikája van. Mert hogy ott a demo asztalon működik az egy jól látható dolog, de nem tudni, hogy egy 3 szobás lakásban, házban ha az egyik szobából kiabálsz meg fogja-e hallani a másik szobában. És ha emeletes ház, legyen csak 2 szintes. Akkor oda biztos 2 kell, mivel szeparált szint, szerintem ott működne akár 2 külön is.Ez tök jópofa játék szerintem.
De inkább valami társasjátékot tudnék ilyennel elképzelni.
Adott egy random terepasztal vagy legyen csak egy padló ahol a 2 csapat vagy csak 2 ember azzal szórakozik, hogy egy kis kerekes "távirányításos" autónál balra, jobbra,előre, hátra parancsokat -hang utasítás- ad ki. Nem önvezetés, hanem parancsok. Egy adott útvonalat kell minnél jobban teljesíteni ki áll a legközelebb hozzá és milyen gyorsan teszi meg az utat.
Nincs kontroller, ha a hangod. Szerintem eléggé vicces dolog sülhet ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Peugeot, Citroën topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged