- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Ezt töltöttem rá.
Az utils részen a 29, 30. sorban megadtam a routerem elérhetőségét. Néha rácsatlakozik, néha nem.
A 40, 41. sorban megadtam egyedi adatokat, arra az esetre, ha AP-t hozna létre. De ez sem működik.
A data könyvtárat rá kellett másolni egy SD kártyára, hogy működjön a weboldal. Ezzel nincs is gond.
Egyebet nem módosítottam, csak fordítottam és ráküldtem az ESP-re.
Az arduino-ban a hardvert ez alapján állítottam be. 6:10-nél megállítva szerintem minden látszik. Mondjuk itt a videóban egy lábat összezár a GND-vel és úgy programozza. Azt nem értettem, hogy ez miért kell, én nem csináltam. Az MB panelon van rá egy nyomógomb, de nem villogott a piros led, hiába nyomtam. Lehet, hogy félreértettem valamit.
Ezen kód előtt meg az ESP könyvtár Camera kódos programjával próbálkoztam, arra töltöttem rá ezt a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128GB
- Asztali PC , R5 7600X , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest