- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyborg #19265 üzenetére
Nézd, én azért kezdtem el Arduino-zni, mert a LEGO mindstorms robotot túl drágának találtam. Most ott tartok, hogy egy mindstorms készlet árát kb 3x kifizettem már az alkatrészekre
Egy jó tanács: vegyetek LEGO robotot, mert hosszútávon olcsóbb, és sokkal előbb lesz vele sikerélmény.
Egyébként van ilyenem is, sokkal többet tud, mint a LEGO és scratch-ben lehet programozni, de a gyerekeimet sajnos nem érdekli sem ez, sem az Arduino, úgyhogy eladó, ha esetleg érdekel valakit...Ha ezek után még érdekel valakit, az AliExpress-ről összekeresek minden alkatrészt, amire szükség lehet. Ha van pénz lóvéra, esetleg érdemes lehet egy lánctalpas alap készletet venni, a kerekesekkel nehéz boldogulni, mert 4 kerék nem igazán tud fordulni, 2+bolygókerékkel szokták ezeket megoldani, de a lánctalpas jobban is néz ki és nem annyira érzékeny a terepre/koszra. Ezek viszont elég drágák tudnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged