- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Igazából vállvonós, csak nem szeretnék egy többnapos kódolás, szívás, tanulás, fejtörés, és vért izzadt eredmények után - most mondok valamit - 75%-nál megakadni, hogy feltöltésnél egyszercsak szól az IDE, hogy nem fér több bele. Akkor nagyon morci lennék, lehetne kódot optimalizálni vagy átírni, vagy komplett új kütyü nagyobb flash-el, vagy feltenném a kérdést, hogy micropython-al beleférnék-e és utána azt is, hogy vajon megőrültem-e, mert nem hiszem, hogy sokkal lean-ebb lenne a végeredmény más nyelvről, mint egy C++.
No, de addig is, hogy rájöjjek, hogyan osszam fel ezt a kis kontrolleremet mekkora "particiókra", találtam egy marha jó leírást arról, mi a különbség az EEPROM és a FLASH között és megint hatalmasat tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest