- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Igazából vállvonós, csak nem szeretnék egy többnapos kódolás, szívás, tanulás, fejtörés, és vért izzadt eredmények után - most mondok valamit - 75%-nál megakadni, hogy feltöltésnél egyszercsak szól az IDE, hogy nem fér több bele. Akkor nagyon morci lennék, lehetne kódot optimalizálni vagy átírni, vagy komplett új kütyü nagyobb flash-el, vagy feltenném a kérdést, hogy micropython-al beleférnék-e és utána azt is, hogy vajon megőrültem-e, mert nem hiszem, hogy sokkal lean-ebb lenne a végeredmény más nyelvről, mint egy C++.
No, de addig is, hogy rájöjjek, hogyan osszam fel ezt a kis kontrolleremet mekkora "particiókra", találtam egy marha jó leírást arról, mi a különbség az EEPROM és a FLASH között és megint hatalmasat tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest