- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Janos250 #16263 üzenetére
Egy kis eBay -es kiegészítés.
Pár hete vásároltam eBay -en (KingKongból), 20eFt körüli összegben. Automatikusan hozzácsapta a 27 % ÁFÁ -t ( így lett 30eFt körül a végösszeg :-( ). A VÁM ügyintézéssel kapcsolatban épp ma reggel kaptam egy SMS -t a Postától. Az áru értéke nyilván nem éri el a VÁM határt, de ettől függetlenül van egy ügyintézési díj, ami online befizetve 399 Ft, kézbesítéskor 799 Ft. Egyébként nagyjából ezekre is számítottam, az történt ahogy itt le van írva ( érdekesnek tartom hogy az ALI -n a VÁM -ot is elintézik, de biztos úgy van ahogy mondjátok ) :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SörcsaPH!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűnyíró topik
- PlayStation 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest