Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
agent_k
üzenetére
Én egy ilyesmi 0.9V to 3.3V konvertert használok: [link] Ez azért is jó, mert ha 2.8V körülig használom az aksit, akkor még meg van a 3.3V, valamint 4.2V helyett is kisebb feszültséggel terheli.
#15852Tankblock
Nem mértem még meg soha, de ahhoz valami áramkör kellene, hogy monitorozza, addig meg nem mentem el. Gyári ESP32 adatlapot néztem csak. Közben most jut eszembe, ESP32 modult használok amihez terveztem egy egyszerűbb PCB-t, nem is a dev boardot, 2 éve csináltam, el is felejtettem már a részleteket
Viszont egyéb áramkörökhöz kínai kész paneleket vettem, azt már nem akartam magam megépíteni: TP4056, hőmérő modul, 0.9-3.3V konverter.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ulefone Armor 33 Pro
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont egyéb áramkörökhöz kínai kész paneleket vettem, azt már nem akartam magam megépíteni: TP4056, hőmérő modul, 0.9-3.3V konverter.
ekkold