- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
ekkold #15749 üzenetére
Sokáig én is az STM32 alapúakat használtam, én is meg voltam velük elégedve. Az egyes perifériák regisztereinek cím alapján való elérése is kényelmes, jól dokumentált, így könnyen el tudtam intézni bármit, könyvtár használata nélkül.
Azért mindenre az ESP32-t használom, mert
1. a két mag más programozási logikát enged meg
2. a WiFi nálam gyakran kell, mert mindent úgy csinálok, hogy telefonról legyen vezérelhető IP alapon
3. ha már ezt használom, nem akarom keverni, mert abból csak káosz van.
4. igaz, hogy drágább, mint az STM32 (évekkel ezelőtt kb. 800 Ft-ért vettem az egyszerűbbeket STM32-ből, az ESP32 meg ma is 2000, vagy fölötte van, mióta az ÁFA bejött), de összességében nem ezen múlik a boldogság
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenWRT topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest