- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Teljesen elvesztem a sorok közt, így a segítségeteket kérném. NRF24L01 PA LNA modulokat szeretnék használni. Lenne egy BASE ahonnan a jel jön, két darab signal repeater mik továbbítanák a jelet és maga a Device aminek megkellene kapnia a jelet a base-től.
[link]
A problémám az, hogy a Device folyamatos mozgásban van, így egyszer az első repeatertől kellene jelet kapnia, egyszer pedig a másodiktól.
Egy repeaterrel nem is lenne gond, hisz jön a Basetől, adja a Repeaternek ami adja a végső Devicenak. De kettő repeaternél a gond, már az, hogy az első repeater a basetól kapja a jelet, aminek tovább kell adnia a második repeaternek. Valahogy azt kellene megoldani, ha nincs hatótávon belül a Device akkor adja csak tovább a jelet a második repeaternek.
Nem tudok rájönni hogy kellene megoldani. Olvastam egy ACK jelről amit vissza küld, hogy igen megkaptam a jelet, de ettől függetlenül, még másik címre kellene utána postáznom a jelet. Lehetséges a loop-ban nyitni egy új címet?Erről pedig nem semmit sem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest