- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
softguner #1109 üzenetére
"A szélerősség adatokat, szerintem a legolcsóbb módon, úgy tudod mérni, hogy egy optikai sebességmérő szenzorból fabrikálsz egy szélerősség mérőt."
Na engem ez a rész érdekel viszont. Van egy kis vitorlás csónakom, amire az idei projekt egy gps logger + sebesség mérő / kijelző volt. Kész van, de nagy fájdalmam, hogy a loggolásnál az egyik legfontosabb info (mert hogy ezt jó lett volna üres téli órákban elemezni), hogy mekkora (és esetleg) milyen irányú szél volt.
Nekem nem a valódi szél kell, hanem a látszólagos, ez jó, mert a hajón azt tudom mérni.Viszont nem akarok kanalas szélmérőt az árbóc tetejére, mert ez egy rendes hajón (mondjuk 10+ méter magas árbócon), jól néz ki, meg nem is sérül, addig egy 4m -es kis jolléval amivel alkalom adtán borulni is szoktak, hülyén mutat, és kb az első héten le is törik.
Kifejtenéd, vagy irnál linket, hogy az általad emlitett szélerősség mérő mennyire pontos? Hogy is kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged