Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
softguner
üzenetére
"A szélerősség adatokat, szerintem a legolcsóbb módon, úgy tudod mérni, hogy egy optikai sebességmérő szenzorból fabrikálsz egy szélerősség mérőt."
Na engem ez a rész érdekel viszont. Van egy kis vitorlás csónakom, amire az idei projekt egy gps logger + sebesség mérő / kijelző volt. Kész van, de nagy fájdalmam, hogy a loggolásnál az egyik legfontosabb info (mert hogy ezt jó lett volna üres téli órákban elemezni), hogy mekkora (és esetleg) milyen irányú szél volt.
Nekem nem a valódi szél kell, hanem a látszólagos, ez jó, mert a hajón azt tudom mérni.Viszont nem akarok kanalas szélmérőt az árbóc tetejére, mert ez egy rendes hajón (mondjuk 10+ méter magas árbócon), jól néz ki, meg nem is sérül, addig egy 4m -es kis jolléval amivel alkalom adtán borulni is szoktak, hülyén mutat, és kb az első héten le is törik.

Kifejtenéd, vagy irnál linket, hogy az általad emlitett szélerősség mérő mennyire pontos? Hogy is kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold