Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
"A két arduino összehangolását nem lehet úgy megcsinálni, hogy egyiken pin out - optoizolálás - pin in. Ha in akkor megszakítás és más programrész fut?"
De, meg lehet, csak szerintem nincs sok értelme az optónak ebben a konstellációban (meg még jó drága is). Állapotot kell csak közölni, adott időben.
"Egyébként ezeket 1 aruduinon is meg tudod csinálni, vagy csak az összehangolás megismerése a cél?"
Én csak válaszadó voltam, nem kérdező, de természetesen meg lehet. Ennél sokkal többre is képes a 328-as, ami az UNO-ban van.
Aki továbbra is tart a klónoktól, annak azt tudom javasolni, hogy vegyen egy eredetit és vegye meg a kopasz kontrollert és foglalatot hozzá. A kontrollert felprogramozhatja az eredetivel, majd beteheti az áramkörébe és még olcsó is, igaz, az időalapot (kondi, kvarc) neki kell biztosítania.
Egy eredeti UNO board kb. 6000, egy ATmega328P kb. 700 HUF.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Küszöbön a Where Winds Meet megjelenése
- Apple Watch
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold