- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
"A két arduino összehangolását nem lehet úgy megcsinálni, hogy egyiken pin out - optoizolálás - pin in. Ha in akkor megszakítás és más programrész fut?"
De, meg lehet, csak szerintem nincs sok értelme az optónak ebben a konstellációban (meg még jó drága is). Állapotot kell csak közölni, adott időben.
"Egyébként ezeket 1 aruduinon is meg tudod csinálni, vagy csak az összehangolás megismerése a cél?"
Én csak válaszadó voltam, nem kérdező, de természetesen meg lehet. Ennél sokkal többre is képes a 328-as, ami az UNO-ban van.
Aki továbbra is tart a klónoktól, annak azt tudom javasolni, hogy vegyen egy eredetit és vegye meg a kopasz kontrollert és foglalatot hozzá. A kontrollert felprogramozhatja az eredetivel, majd beteheti az áramkörébe és még olcsó is, igaz, az időalapot (kondi, kvarc) neki kell biztosítania.
Egy eredeti UNO board kb. 6000, egy ATmega328P kb. 700 HUF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest