- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
3100 - 3001
6127 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-02 14:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
kew
senior tag
-
CB
senior tag
-
Geresics
addikt
-
Skizz
addikt
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Egyéni arcképet szeretnék, megkaphatom rá az engedélyt?
Üdv: GáborSzia! Igen, megkapod.
[ Módosította: #40993792 ] -
Spancho
senior tag
-
cattus
addikt
-
Móci
addikt
-
adodaniel
őstag
-
Saskakas18
tag
sziasztok!
szokásos belépő kérdés:
van-e jogosultságom?

Megkapod az ilyenkor szokásos választ is, nem vagy jogosult!
[ Módosította: koxx ] -
BaLee
addikt
-
Mezga Aladár
veterán
-
bombibmw
veterán
-
Novics
senior tag
-
Taifa Díaz
őstag
-
Edi77
őstag
-
RepeatSector
senior tag
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Régóta látom, hogy lehet egyéni arcképet is kérni, így gondoltam én is megpróbálom, hátha nekem is lehetne valami egyénim.
köszi
- Egyéni elbírálás lesz, eredmény körülbelül két hét múlva itt a topikban.
[ Módosította: Ndruu ] -
Scooter74
őstag
-
SSJPeter
őstag
-
Storms
őstag
-
beg
veterán
-
bulikavagyok
nagyúr
-
nonsen5e
veterán
-
[HUN]Dani
őstag
-
Cseneles
őstag
-
xenom0rph
őstag
-
QwErTy42
addikt
-
saelin
veterán
-
randras_83
addikt
Sziasztok!
Szeretnék zöld utat az egyedi avatarhoz.
Köszi!

* * *
Rendben, továbbléphetsz.
Nightmare
senior tag
-
kenwood
veterán
-
gabber01
addikt
-
ßrainiac
addikt
Sziasztok!
Szeretnek egy egyeni avatart. Szazmillio eve tag vagyok (volt egy masik fiokom, de nem tudok vele belepni :/), naponta sot.. felorankent minimum nezem a forumot sztem

Jar ilyen nekem? ^^

Elvileg jár. Tavaly karácsonykor volt az utolsó moderációd, most kapsz egy esélyt. De ne legyen több probléma a híredetésekből, ok?
[ Módosította: crey ] -
scream
veterán
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy kaphatok-e egyéni arcképet.
Ha jól emlékszek nincs priuszom.
Köszönöm!
Szia - rendben van, megkapod a zöld lámpát. Mehetsz tovább.
Arkennys
addikt
-
Typhoon47
senior tag
-
Tomacko
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
Egyéni elbírálás alá eső tagok (2014.09.15.-2014.10.01.):
spyduck
Danny750
maggi1886076
Remusz911
Határozatlan ideig egyikőtök sem kaphat arcképet.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Napra pontosan 2 év telt el a jelenlegi arcképem beállítása óta. Kicsit frissíttetni szeretném. Lehet róla szó?
(Tisztában vagyok vele, hogy változtak a szabályok és most már 3 évnek kell eltelnie. De szerencsére jókor érdeklődtem, így Koxx megengedte, hogy 2 év után cseréljek.)Köszi előre is

Igen így van, de egyéni elbírálás lesz.
dejaris
addikt
-
Ghard
őstag
-
bombibmw
veterán
-
DBob
őstag
-
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
Holnap délelőtt elérem az előírt regisztrációs időkorlátot. Szeretném megtudni, hogy jogosult lennék-e egyéni arcképre?
A válaszotokat előre is köszönöm!Üdv, Dec
Igen, holnap mehetsz tovább, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszönöm a türelmet előre is.
Ringman
félisten
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Egyéni arcképet szeretnék.
Köszönöm.Igen, mehetsz tovább, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszönöm a türelmet előre is.
Romvr
őstag
Sziasztok,
Mostanság kezdett foglalkoztatni a dolog hogy egyéni arcképem legyen. Szeretném megtudni hogy jogosult vagyok rá?
Üdv.
RomvrIgen, mehetsz tovább, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszönöm a türelmet előre is.
koxx
MODERÁTOR
-----------------------
-
freestailo
őstag
Üdv! Érdeklődnék, hogy jól látom-e, hogy nekem még nem lehet egyéni arcképem. 1891 napja vagyok tag, valamint senior tag ranggal rendelkezem. Jól értelmeztem a követelményeket? köszönöm a választ!
Jól. Nem vagy még jogosult.
Out
addikt
Üdv!
Módosulhat az arcképem?
Igen, mehetsz tovább, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszönöm a türelmet előre is.
spyduck
nagyúr
-
-v-
addikt
-
ux1
addikt
-
Edem05
őstag
-
s3nsitivity
addikt
Szép jó reggelt!
70 napja itt jártam, akkor megkaptam volna az engedélyt egyéni elbírálás után, csak épp „végleges” pihenőre kerültem egy félreértés miatt ami utána tisztázva lett Kalandor Úr jóvoltából.

Akkor úgy döntöttem eme incidens miatt nem élek az engedéllyel de most itt vagyok a kérésemmel, bizakodva.
Ezt azért írtam le mert nem került bele a miért moderálunk c. topikba és így tisztességes.
No, tehát,
Arcképet szeretnék! Szabad?
Ok
spyduck
nagyúr
-
Izzé
őstag
-
Mottie
őstag
Tiszteletem!
Ha jól sejtem 21 napon belül jogosulttá válok egyéni arcképre. Esetleg fel lehet venni ez előtt a kapcsolatot Arcképszerkesztőkkel a kép ügyében, vagy ne zargassam őket ilyen "korán"?
Illetve létezik-e előre (tehát 21 nap múlvára) kiadott engedély? Nem tervezem kitilttatni magam.
Üdv,
Mottie
Amennyiben nem kapsz semmiféle büntit akkor 21 nap múlva átmehetsz a hivatalos szerkesztőbe, addig csak és kizárólag az offtopik arcképesben tevékenykedhetsz.
PumpkinSeed
addikt
Üdv,
Holnap betöltöm az előírt kort. Azt szeretném tudni, hogy jogosult vagyok-e az arcképre?

Igen
oliwire
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egyedi arcképet!
Jogosult vagyok?Igen, mehetsz tovább, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszönöm a türelmet előre is.
LackoMester
addikt
Cs,
arcékpcsere lehetséges?
üdv. LM* * *
Üdv, igen, lehetséges. Eltelt több, mint 3 év.
Nite
őstag
-
skyli
senior tag
Sziasztok! Kaphatok jogosultságot?

Igen, mehetsz tovább, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszönöm a türelmet előre is.
MichaelSD
őstag
Kérhetek valami egyedibb arcképet?
Köszönöm.Igen, mehetsz tovább, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszönöm a türelmet előre is.
nanorambo
őstag
Sziasztok. Jogosult vagyok?
Igen, mehetsz tovább, de nincs több warn, vagy kitiltás, mert akkor hamar el is veszítheted, ok? Kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszönöm a türelmet előre is.
jozefgucci1
addikt
-
tPedro_
őstag
-
Lenry
félisten
-
elistvan
őstag
-
Bull Boss
őstag
-
Eddie141
senior tag
-
törölt tag
-
Danny750
őstag
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Már lassan egy év eltelt a balhém óta. Jogosult lehetek újból arcképre?

2013.12.04-én vettük el az orcádat. Azóta beszedtél három (vaj szívvel kiosztott) warnt. Egyéni elbírálás lesz.
gghrtz
őstag
-
BoneDragon
veterán
Szép napot!
Egyéni arcképet szeretnék, jogosult vagyok rá?
Köszi!
* * *
Viszont is.
Remus389
nagyúr
Háj, én is szeretnék egyéni arcképet, veterán vagyok már.
Témám vagy az etruszk farkas:
vagy egy fehér farkas :
ÉS nem volt kitiltása vagy figyelmeztetése. ennek ugyan nem felelek meg, de szerintem már bő egy éve történt utoljára ilyen
Egy kis homokszem került a gépezetbe, Egyéni elbírálás lesz.
bambano
titán
-
Neszójábe
senior tag
Sziasztok,
Egyéni arcképet szeretnék.
Köszönöm!
K. L.
Ha megígéred hogy nagyon-nagyon jó leszel, mehetsz. Mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszi a türelmet előre is.
crey
addikt
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
Jogosult vagyok egyéni arcképre?
Mehetsz, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszi a türelmet előre is.
laychi
veterán
Üdv.
Szeretném megérdeklődni én is,hogy jogosult e vagyok egyéni arcképre.
Illetve,hogy milyen lehetőségeim vannak ez ügyben,választható kész képek vannak,vagy egyedit is csináltathatok?Még nem vagy jogosult, olvasd el a szabályzatot. 5 nap múlva mehetsz a szerkesztőbe.
crey
addikt
Sziasztok!
Úgy hiszem épp elég ideig voltam a jól megszokott konzervdobozomban. Ha ti is úgy gondoljátok, akkor szívesen elhagynám...
Üdv,
pMehetsz, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszi a türelmet előre is.
kromatika
veterán
-
etooo
senior tag
Üdv, szeretnék egyéni arcképet kérni

Mehetsz, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit! Továbbá kérlek arra is, hogy légy türelemmel, eléggé elhúzódnak az arcképes kérések, sokszor egy egyszerű válasz adás is, hogy megfelel-e a forrás vagy nem. Köszi a türelmet előre is.
gali777
őstag
Sziasztok!
Meg szeretném érdeklődni, hogy jogosult vagyok-e egyéni arcképre.
Dorien
veterán
-
Tatyla
őstag
-
Gedeon31
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
3100 - 3001
6127 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Olvasd el az igénylés szabályait!
● 3 évente lehet képet cserélni.
● Arcképszerkesztő topik (csak jogosultaknak)
● Arckép kereső
● Az egyéni elbírálás eredmények minden hónap elején kerülnek ki.
Ne tedd OFF-ba a kérésedet, majd mi offba tesszük, ezzel jelezzük ha foglalkoztunk a kéréseddel!
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)