Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamcaster
senior tag
Sziasztok!
Belinkelem ezt az avatart, selfsave a dolog, csak nagyon kicsiben. ez lehetne az avatarom?
Nem.
[ Módosította: koxx ]
-
#Morcosmedve
veterán
Sziasztok kedves PH!-sok!
Szeretnék egyéni arcképhez folyamodni, lehetséges-e nekem?
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv,
PetiMehetsz, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
[ Módosította: crey ]
-
XtremLor
őstag
Tiszteletem!
Szeretnek egy egyeni arckepet ha lehetseges persze, ezert indulnek az elso fordulon
Round One!Elore is koszonom!
Mehetsz, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
Kiskokó
veterán
Csaó.
A kérdés adott...
10. éve lesz már és 4 billentyűzet óta, hogy itt vagyok.Köszi.
Mehetsz, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egyéni arcképet, ha lehet.Üdv
Ok
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egyéni arcképet. Mehet?
Köszi!
Ok
-
salapp
addikt
Szép napot!
Szeretnék egy egyéni arcképet.
Köszönöm előre is.
Rendben, mehetsz tovább. Kérlek, olvasd át az Arcképgyárosok kéréseit a választással kapcsolatban.
[ Módosította: #40993792 ]
-
Vyndree
őstag
Sziasztok!
Igényelni szeretnék egyéni arcképet.Mehetsz, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
Sziasztok.
Jogosult vagyok egyéni arckép igényléséhez?__________
Üdv!Jogosult vagy, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
mirci18
addikt
Üdv
Igényelhetek egyéni arcképet?
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
12 nap múlva leszek 800 napos, igényelhetem jelenleg az egyéni arcképet?Köszönöm
- 12 nap múlva gyere vissza. Addig bátran lehet képet keresgélni, vagy segítséget kérni az arckép off topikban.
[ Módosította: Ndruu ]
-
bucsher
őstag
sziasztok! kérhetek egyéni arcképet?
üdv!Nem vagy jogosult.
-
Malachi
addikt
sziasztok!
cserélhetek arcképet, eltelt már annyi idő?
elbúcsúznék a bádogfejtől...__________
Szia, igen: eltelt már több, mint két év. Mehet a csere. - Zsolt_72
Óóó, felszabadul a szerintem egyik legjobb arckép karakter. Biztos hamar le fognak rá csapni. - Ndruu
-
pachito
őstag
Csokkermokker!
Szeretnék én is egyéni arcképet igényelni. ?segésteheL
Köszi
Hát ha csokkermokker, akkor tüptürürüp vappvappsuvapp. Mehetsz, de neeeeeeee nneeeeee csokkermokker
-
máyköl
veterán
Üdv!
Jogosult vagyok egyéni arcképre?Huh...egyéni elbírálás lesz.
-
lacy86
addikt
Sziasztok!
Ha jol neztem / olvastam akkor jogosult vagyok egyeni arckephez.
Ehhez szeretnem kerni az engedelyeteket!Koszonom.
* * *
Szia,
igen, jogosult vagy rá.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
egy új, egyedi papagáj arcképet szeretnék, ha lehetséges
Köszi.
-
bok92
addikt
Szép estét!
Eljött az idő, hogy egy kis plasztikai műtéttel korrigálják az elragadó pofimat, mivel több mint 2 év után eléggé ráncos lett a bőröm. Sajnos a sok édesség miatt a fogaim is kihulltak, így nem ártana a helyzettel valamit kezdeni.Csak ennyi a bűnöm, máskor mindig példásan viselkedtem, így remélem nem lehetetlen e problémákat valahogy orvosolni.
Szia! Nyugodtan mehet az arckép-frissítő projekt.
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Tudtommal jogosult vagyok, igaz ez?
Szia! Igen, igaz - de kérlek, mielőtt tovább mész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
Aarpok
őstag
Sziasztok!
Jogosult vagyok egyéni arcképre?
Szia! Jogosult vagy rá, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
s3nsitivity
addikt
-
jenei0330
tag
Sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy jogosult vagyok-e arcképre, előre is köszönöm.
Szia! "Tag"-ként nem vagy még jogosult: kérlek, olvasd el az igénylés szabályait.
-
Agyasima
őstag
Csókolom, arcképet szeretnék!
Szia! Jogosult vagy rá, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
Egyéni elbírálás alá eső tagok (2014.07.02. - 2014.08.17.):
▪ batai15: OK
▪ Elims: határozatlan ideig nem
▪ +SoulRiever-: 6 hónap múlva
▪ D@ni88: 6 hónap múlva
▪ s3nsitivity: időközben ahogy látom, kipontozódott -
ferrari1
őstag
Sziasztok! Szeretnék én is egyéni arcképet.
- Lehet róla szó, de kérlek mielőtt egyéni arcképet szerkesztetnél magadnak, olvasd el az arcképgyárosok kéréseit és az igénylés szabályait! Ferrari logó vagy az azon látható ló nem lehet, ezt már most megmondom.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Egyéni arcképet szeretnék kérni.Köszönöm elöre is.
- Egyéni elbírálás lesz.
-
---------------------------------------------------------------------------
-
Ferko75HUN
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egyéni arcképet!
_________
-
Reignman
aktív tag
Üdv, szeretnék én is egy egyedi képet. Lehetséges? Köszi
Nem vagy jogosult.
-
batai15
félisten
Üdv elnézést kérek, csak érdeklődnék hogy sokára lesz e esetleg az egyéni elbírálás? meg volt a 800 nap kb 1 hónapja és nem csináltam majd fél éve semmit,(akkor azt mondták hogyha meg lesz a 800 és addig nem csinálok semmit akkor okés a dolog) de már nagyon várom az engedélyem előre is köszi.
Türelmedet kérjük, kis csúszás van.
-
opr
nagyúr
Hello,
Én is szeretnék egy egyénit, szabad?
Ok
-
tomee007007
őstag
Üdvözlet!
Szeretnék magamnak egyéni arcképet.
Előre is köszönet!
Ok
-
-=Vacsek=-
senior tag
sziasztok. kaphatok egyedi arckepet? udv.
Ok
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Azt hiszem minden adott az egyéni arcképhez. Jogosult vagyok rá?
Ok
-
t256
őstag
Sziasztok!
Kérhetek egyéni arcképet?
Ok
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Szabad?
Ok
-
Ear001
addikt
Sziasztok
Kérhetek egyéni arcképet?
Nem vagy jogosult.
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok,
Ahogy néztem lejárt már az arcképem beállításának időpontjától számított idő a cseréhez. Tudtommal probléma nem volt velem az eltelt idő alatt (legalábbis nem szignifikáns), úgyhogy szeretnék beadni egy igényt egy cserejogosultság megszerzésére.
Ok
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Egyéni arcképet szeretnék!
-
Xirtam
veterán
Sziasztok,
Nem tudom hová fordulhatnék a kérdésemmel. De mindenesetre megpróbálom hátha.
Mikor kaphatom vissza az arcképemet? Erről valamelyik moderátor tudna nekem felvilágosítást adni? Köszönöm!
Iden meg biztos nem. Jovore visszaterhetunk ra.
-
Erdei88
veterán
Sziasztok!
Szeretném a jelenlegi arcképem lecserélni. Van ennek valami akadálya?
Nincs, cserélhetsz.
-
MdewC
nagyúr
Tiszteletem!
Nagyon szeretnék egyedi arcképet kérni, lehetséges-e ez?
Köszönöm és ÜDV!
Jogosult vagy, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egyéni arcképet. Jogosult vagyok rá?
Ha jól emlékszem párszáz naposan volt egy 2-3 napos tiltásom.Szép napot!
ZsoltSzia! Igen. Jogosult vagy, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
myckey
veterán
Hali!
Elvileg 4 nap, és kérhetek arcképet.
Lesz majd ennek valami akadálya?úgy emlékszem volt még anno figyelmeztetésem....
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Én csak érdeklődnék, hogy sokat kellene várnom még az egyébi képre? (van egy nagyon kafa hóember a felhasználhatók között és nem akarom, hogy másé legyen
)
Választ köszönöm!
Neked is ugyanezt tudom mondani.
-
Pepeninho
őstag
A számok nem nekem kedveznek egyelőre, de gondoltam megpróbálom. Kaphatok egyéni arcképet?
800 nap és őstag rang vagy 2500 nap és senior tagság. Nem tudunk kivételezni.
-
Sziasztok!
Jogosult vagyok-e saját avatarra? Ha igen, akkor a már létező Szalacsi urat választanám, ha lehetséges.
Köszönöm szépen!
- Úgy látom, hogy jogosult vagy, de nem olvastad el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit. Foglalt arcképet nem választhatsz.
-
SoulReaver
veterán
- Várni kell még egy kicsit (kb. 1 hét).
-
pardeee
csendes tag
Sziasztok!
tudom, hogy részben még nem felelek meg az elvárásoknak, de nagyon régóta szeretnék hozzám jobban illő avatart, 6éve regeltem
megoldható esetleg valahogy?
köszönöm!
Persze, hogy kaphatsz amint elerted az ostag rangot vagy a 2500 napot senior tagsaggal.
A masik meg, ha 2100 nap alatt 33 hsz-t hoztal ossze az azt jelenti, hogy nem vagy tul aktiv a forumon igy az avatarnak se sok ertelmet latnam...[ Módosította: koxx ]
-
Balupapa
senior tag
Egyedi arcképet szeretnek kerdni, ha lehet
2013.11 hóban azt kaptam hogy 7 hónap mulva
asszem lejártHa megígéred, hogy nagyon-nagyon jó leszel ezentúl, akkor igen. Kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
Sziasztok,
Egyéni arcképet szeretnék én is, lehet?
Köszi
Szia! Igen. Jogosult vagy, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Cserélni szeretném a mostanit egy használaton kívülire némi módosítással.
Lehet?
Ok
-
ZS3NI
őstag
Hali!
Szeretnék egyéni arcképet. Lehetséges?
Üdv
Ha megígéred, hogy nagyon-nagyon jó leszel ezentúl, akkor igen. Kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
wrox
őstag
Lehetséges?Ha megígéred, hogy nagyon-nagyon jó leszel ezentúl, akkor igen. Kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Dr. Egyedi Arckép rendelésére szeretnék bejelentkezni!
Fedezi a
tb-m, vagyis a regisztrációm?Ok
-
JSaN
addikt
Udv
Elvileg tul vagyok boven 2 even, hogy igenyeljek uj arckepet. Lehetseges ez most?Ok
-
Chris0321
veterán
Szevasztok.
Szeretnék egyedi avatart, úgy olvastam már meg van hozzá a jogosultságom.
Szia! Igen. Jogosult vagy, de kérlek, mielőtt átmész az Arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
Švejk
őstag
Sziasztok!
Arcképért jelentkeznék én isAz 1 bannom szakmai topikban való hirdetés miatt van, elég nagy hülyeség volt, nem gondoltam át a dolgot túlságosan.
Ok
-
s3nsitivity
addikt
Tudom volt 2 warnom személyeskedés miatt mlg tavaly, de megjavultam már nem megyek bele értelemetlen vitákba.
- Egyéni elbírálás lesz.
Ami szerinted két warn, az valójában három ban (köztük egy egy napos) és egy warn.
-
Syz
senior tag
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy kaphatnék e én is egyedi arcképet?
- Természetesen nem.
-
DaveNo1
veterán
- Rendben van, de kérlek mielőtt átmész az arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
Érdeklődnék, hogy jogosult vagyok-e egyéni arcképre.- Igen, jogosult vagy, de kérlek mielőtt átmész az arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
KonzolKartel
őstag
Végre ezt is megértem, őstag lettem. Szeretnék egyedi arcképet. Kaphatok?
Mehetsz, de kérlek mielőtt átmész az arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Jelenleg már egyéni avatarom van. Kérdés hogy cseréltethetem-e?
Előre is köszi!Igen jogosult vagy, de kérlek mielőtt átmész az arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Kicsit félve kérdem meg, de én kaphatok egyéni arcképet?
Igaz hogy a hozzászólás számom nincs meg (leginkább figyelek, és ha kell segítek), de 959 napja vagyok regisztrálva, és eddig nem volt velem probléma.Természetesen magam megrajzolom a képet is.
Köszönöm a választ!
- Szakmai topikban hirdettél és törlés után visszatetted a hozzászólást, kaptál is érte egy fél órás kitiltást. Őstag rang és 800 nap, vagy senior tag rang és 2500 nap, ezek sajnos nem teljesülnek. Egyéni rangod sincs, nincs 10 szakmai írásod a Logouton, aminek a fele kiemelt. Egyelőre nem lehet arcképed.
-
looser
addikt
Helló, helló, kaphatnék egy szép új avatárt?
Üdv :-)
- Igen, jogosult vagy, de kérlek mielőtt átmész az arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy új arcképet.
Jogosult vagyok rá?
Válaszokat köszönöm!
- Igen, jogosult vagy, de kérlek mielőtt átmész az arcképszerkesztőbe, figyelmesen olvasd el az igénylés szabályait és az arcképgyárosok kéréseit!
-
p87
senior tag
Üdvözletem!
Ha jól gondolom már lehet egyéni arcképem, nem tévedek?
Jól gondolod, mehetsz.
-
SsPL711
őstag
Sziasztok!
Csatlakoznék az egyéni avatart igénylőkhöz.
Kaphatok én ilyet?Ok
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Szeretnék egyéni avatart, a moderálós topic szerint nem voltam olyan "rendetlen" és az utolsó ballépésem majd' 1 éve volt.
Előre is köszönöm
Ok
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egyeni arckepet....Lehet rola szo?Köszi!
* * *
Szia!
Rendben van, mehetsz tovább - arra kérlek, olvasd el az [Arcképgyárosok kérései] című írást.
-
sith7
félisten
Sziasztok
Új arcképet szeretnék.
* * *
Szia!
Rendben van, mehetsz tovább - arra kérlek, olvasd el az [Arcképgyárosok kérései] című írást.
-
scyllarus
veterán
Sziasztok!
Igényelhetek egyéni arcképet?
Köszi a választ.* * *
Szia!
-
Siera
senior tag
Sziasztok!
Úgy sejtem, már megfelelek az egyéni arckép kéréséhez tartozó kritériumokkal.
Amennyiben jól értelmezem, első körben ide kell írnom, hogy nyugtázzátok ezt.
Várom válaszotokatKöszönet előre is!
Siera
* * *
-
-Mike-
addikt
Csókolom!
Lehet egyéni arcképem?Mehet a menet! De arra kérlek: gondosan olvasd át az Arcképgyárosok kérései című írást.
-
Memphis79
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék igényelni egyéni arcképet...--------------
Továbbmehetsz, de arra kérlek: gondosan olvasd át az Arcképgyárosok kérései című írást.
-
batai15
félisten
Üdv, 2 nap és meg lesz a 800 nap . Egyéni elbírálásom lesz, azt hiszem az is pár nap .
Hónapok óta tiszta vagyok.
El lehetne akkor bírálni vagy 2 nap múlva jelentkezzek?-----------------
Ez alapján be fogsz kerülni az egyéni elbírálandóak körébe, amint meglesz a 800 napod. Ennek eredményéről itt fogsz értesülni (a topicban).
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Mikor leszek jogosult?
Idén még biztos nem.
-
D@ni88
addikt
Üdv!
Szeretném megkérdezni hogy kaphatok-e egyéni avatart?
Egyéni elbírálás lesz.
-
ZsZso
Közösségépítő
Tiszteletem!
Eltökélt szándékom, hogy egyéni avatarom legyen a PH fórumain. Ítéljétek meg kérlek, hogy alkalmas vagyok -e rá!
Előre is köszönöm!
* * *
Szia,
zöld jelzést kap a kérésed, mehetsz tovább.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
fatal1ty1984 #2910 üzenetére
igen,csak mivel cseréltem volna is a telefont nemcsak hirdettem ezért volt 2 helyen,de mind1.elöször értelmezni kellene a dolgokat mielött figyelmeztetést ad az admin.
-
törölt tag
Arcképet szeretnék .
OK
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Pár hete az LG G2 topicban volt egy kis gond és én is kaptam miatta kitiltás, véleményem szerint teljesen igazságtalan ítélet volt, ugyanis többen trollkodtak velem, holott csak szakmailag voltam jelen...
Már elég régóta vagyok fent az oldalon, benőtt már a fejem lágya, de a trollok mindig megtalálnak...
Ennek ellenére szeretnék egy egyéni arcképet igényelni, és megígérem, h nem okozok csalódást többé!
Köszönöm a figyelmet.
- Egyéni elbírálás lesz.
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Egyéni arcképet szeretnék! Úgy nézem, megfelelek.
- Mehetsz, de kérlek olvasd el részletesen, hogy mik az arcképgyárosok kérései, és megfelelő forrást keress. Ha nem találsz, akkor az Arckép OFF topikban segítenek a Közösségépítők.
-
C4mp3r
addikt
hi,
par eve volt egy figyelmeztetesem, azota mar egyszer kaptam jogosultsagot a cserere, de azert megkerdezem megegyszer, hogy cserelhetem-e az arckepemet?
koszi
- Mehetsz, de kérlek olvasd el részletesen, hogy mik az arcképgyárosok kérései, és megfelelő forrást keress. Ha nem találsz, akkor az Arckép OFF topikban segítenek a Közösségépítők.
-
Patrick76496
őstag
Heló!
Egyéni arcképet szeretnék.
Előre is köszönöm!* * *
Szia, rendben van, mehetsz tovább a Szerkesztő topicba.
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Lehet nekem is egyéni arcképem?
Elvileg csak 25 nap múlva járna neked, de azt mondom, hogy menj az arckép offba és kezdj el képeket keresni.
-
Egyéni elbírálás alá eső tagok (2014.06.02.-2014.07.02.):
- MrM94: januárban térjünk rá vissza
- fatal1ty1984: januárban térjünk rá vissza
- gyuribácsi88: december végén kérhetsz, ha addig nem lesz gond
- RyanGiggs: december végén kérhetsz, ha addig nem lesz gond
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Csere mehet?
Mehet persze.
-
scapegt
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egyéni arcképet
Szabad?Szabad!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az igénylés szabályait!
● 3 évente lehet képet cserélni.
● Arcképszerkesztő topik (csak jogosultaknak)
● Arckép kereső
● Az egyéni elbírálás eredmények minden hónap elején kerülnek ki.
Ne tedd OFF-ba a kérésedet, majd mi offba tesszük, ezzel jelezzük ha foglalkoztunk a kéréseddel!
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Egy óra, két rendszer
- Szemüveges topik
- Hardcore café
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest