- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
westlake
félisten
megtenne nekem egy kedves, aranyos ember, hogy ezt a kepet ph! formaba ''onti''?
(tehat olyan allapotba hozza, hogy azt mar rogton be is rakhassak avatarnak)
megkoszonnem
lattam, hogy van itt 55*60-as kep is, ugyhogy lehetne ez is valami hasonlo meretu
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
A kicsinyítés megvan, csak a háttér... azzal nem boldogul az irfanview (mert nem arra való
)
Az eredeti kép az szerintem jó, felesleges 2 pixel miatt újracsinálni. -
parandroid
félisten
55 px széles valszeg könnyebben átmegy, mint 55px magas kép. Főlege, ha csak a szarvacskák miatt lóg ki. Amúgy ismét egy voks a szarvasra. Örülök, hogy letettél a lidércedről. Szarvasra nem lehetne kicsit még rázúmolni? Vagy úgy már tényleg aránytalanul széles lenne? Illetve ami észrevételem van, hogy egy kicsit a kontrasztokat a szélén lehetne sötétíteni, akkor határozottab lenne talán a körvonala, az jobban állna neki. Különben tényleg jó.
Szerk: nem akarunk rendszert csinálni a határok ismételt feszegetéséből, de alapvetően horizontális irányultságú avatarok esetében lásd Bash állásfoglalását a request topikban: Bővebben: link. Egyértelműen arról van szó, hogy a név fölötti hely egy rövid hozzászólás esetében több teret ad vízszintesen, mint függőlegesen az avatarnak.
p -
Yaye
őstag
válasz
ngabor2 #1280 üzenetére
Belefér a szarva ha cserébe elég alacsony. Van itt már egy-két hasonlóan ''vertikális'' avatar. Különben szerintem is jobb mint a szőrmók, ph-konformabb. Pompié szép lett, csak így 3/4 alakosan szvsz kicsit pici. Ha előbb nem alkot valaki egyet, akkor majd előrukkolok én is egy változattal
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2 #1279 üzenetére
Tárgytalan lett ez az ötlet, keresek mást. Jobban jártam volna, ha az okosokra hallgatok már az elején, és nem ezt az arcot akarom mindenáron
Egyik jelöltem Lumpy lenne, nem tudom, a szarva belefér-e a keretbe...Bővebben: link (szép nagy kép).
A másik a korábban elképzelt Sweetums: Bővebben: link (ezt is inkább linkelem)
Melyiket érdemesebb? Szerintem Lumpy fejét könnyebb kivágni.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Yaye mester! Ezen képek valamelyikével tudnál valamit kezdeni? Sajnos nagyobban nincs meg...
Bővebben: link
Ha az elsőből tudnál valami PH-konformot kihozni, annak nagyon örülnék. Ha reménytelen, akkor talán a 2.-ból? -
Jared
aktív tag
Hello!
Sorry az offért, de miért van az, hogy egyes felhasználónak a nickje fölött nincs semmi vagy piros x?pl az ezav mp3 lejátszók topicban is rendszeresen felbukkan egy ilyen user.Tényleg csak kiváncsi vagyok! -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #1271 üzenetére
Köszi szépen. Mondjuk szubjektív, de nekem az 1. jobban bejön. Közben kerestem még pár lehetőséget... egyik rosszabb, mint a másik, de azért belinkelem őket. Ha nincs jobb, akkor én az 1. változatot választanám...
Bővebben: link (ez nagyon sötét)
Bővebben: link (ez is kicsi)
Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
Talán egy kicsivel jobb kép, bár a szem körüli tetoválás nem kellene... de ha csak ez van. Mindenesetre keresek tovább, hátha (az arc két oldalán lvő ''sebhely'' az hozzátartozik, a kicsin nem látszik rendesen). Bővebben: link
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #1268 üzenetére
Nem rosszak, de nem szerepelnek a filmben
Köszi előre is, ha lesz nagyobb kép, akkor azt is beszúrom. -
kymco
veterán
válasz
parandroid #1266 üzenetére
Köszi!
-
kymco
veterán
VilágosítottamÍgy már jó?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #1263 üzenetére
Kis túlzással azt lehet mondani, hogy egyelőre ez az eredeti, csak a hátteret (kék ég) szedtem ki. Talán hamarosan kapok egy nagyobbat, de ki tudja, mikor. az sötétebb is, és asszem jobban elválik a háttértől. Tehát ezzel a verzióval csak arra voltam kiváncsi, hogy érdemes-e valamit kezdeni, vagy keressek tovább.
Az eredetije: Bővebben: link
egy másik (asszem ez lesz meg nagyobban): Bővebben: link
remélem nem egy valódi, élő wraith-ot akarsz kapni, mert azzal nagyon rosszul járnál -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #1261 üzenetére
A Muppet show-t nem igazán nézem. ellenben a stargate a kedvenc sorozatom, az Atlantis meg pláne.
Emberi szereplőt inkább nem választottam, mert ki tudja, mikor írnak ki valakit. Viszont a lidércek nekem tetszenek -
ngabor2
nagyúr
Ezzel lehet valami értelmeset kezdeni, vagy keressek tovább?
A szőrmókot se vetettem el teljesen, de egy wraith-nek jobban örülnék... -
kymco
veterán
válasz
parandroid #1256 üzenetére
Ok!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #1257 üzenetére
Igen, ő az. Közben gondolkodtam, lehet, hogy mégiscsak más lesz, ha találok valamit. Elég sötét dolog ez így, egy fehér arcú dolgot akarok betenni. Az is szakállas lesz, de máshogy
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2 #1254 üzenetére
Sweetums-ra gondolsz?
p -
kymco
veterán
Szerintetek ezek már megfelelőek avatarnak?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Ha jól emlékszem, a Muppet show-ban van egy fekete szőrmók. Ezt keresném, de a google már egy órája nem találja
Én emlékszem rosszul, és nincs is ilyen, vagy rosszul keresek valamit? Esetleg egyszerűen nincs szerencsém?
Abból szeretnék avatart, aki már látott, tudja, hogy miért -
Pompi
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #1250 üzenetére
Miért bmp-ben rakod fel a képeket?
Ez a kép szvsz nagyon messze van attól, hogy PH! kompatibilis legyen... -
[pod]Diablo
őstag
válasz
bobsurf #1249 üzenetére
akkor itt van a kép:Bővebben: link
-
bobsurf
őstag
válasz
[pod]Diablo #1239 üzenetére
én sem tudom letölteni
-
tildy
nagyúr
szerintem pedig ez Bővebben: link ph kompatibilis.. .Nem értem ki és miért reklmaált érte
Szvsz nekem a hófehér jön be a legjobban. Ez , amit linkeltem. -
Yaye
őstag
válasz
[pod]Diablo #1243 üzenetére
Irfanview?!
Az mióta képszerkesztő?
A PS az egyik, ha nem a legjobb és legkomolyabb kép- (elsősorban fotó) szerkesztő-retusáló alkalmazás, mondhatni az etalon. Ennek megfelelően elég bonyolult és nagytudású. Ha kérdéseid lesznek a használatával kapcsolatban (és lesznek, az tuti), akkor van Photoshop-topik, keresd majd meg.
Az átrajzosítás egyébként sajnos nem egy triviális dolog, leginkább kézzel megy, gyakorlatilag az eredeti alapján teljesen újrarajzolva szinte az egészet. Nincs olyan hogy ''rajzosító filter'', illetve persze van egy csomó, csak konkrétan ph-kompatibilissé tételre alkalmatlanok. De majd meglátod. -
[pod]Diablo
őstag
amúgy te milyen képszerkesztővel dolgozol?Én edig az irfanview-vel dolgoztamedig és most töltöm az adobe photo shop-ot.Csak ezért kérdzem mert amit modtál hogy átkéne rajzosítani a képet és ezt megleeht csinálni az irfanview-val?Amúgy nemtudod hogy milyen az photo shop?Jó progi?
-
Yaye
őstag
válasz
[pod]Diablo #1241 üzenetére
Nálad lehet hogy lejön, de szerintem nekünk nem, gondolom valami ftp jelszó okán, mert az uw-vel nem szokott gond lenni (én is onnan linkelek mindent). Valami mezei url-el jobb lenne.
-
Yaye
őstag
válasz
[pod]Diablo #1238 üzenetére
Nálam ez egy 0 kB méretű fájl
Különben meg nem lesz elég levagdosni a piros keretet és kiegészíteni a fejetetejét, hanem rajzosítani is illene, mert egy fotó nem megy át a szűrőn, lásd hsz #1. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1238 üzenetére
most hogy így megnéztem a linkemről úgy látom hogy egész jól sikeredett
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #1237 üzenetére
még lesz mit javítani rajta de ilyesmire gondoltál nem?Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bobsurf
őstag
válasz
[pod]Diablo #1230 üzenetére
THX
Esetleg azt még kérhetném, hogy a háttér átlátszó legyen, és ne piros? -
törölt tag
válasz
parandroid #1233 üzenetére
köszönöm
Gézu
Az a gondom hogy itt vhol véget ér a tudásom, nem tudom hogy lehetne ezt a képet nagyobb felbontásban szerkesztgetni,..így pedig könnyen zavarossá vállik.
De majd utánolvasok, és kérdezek, igyekszem szebbé varázsolni. -
parandroid
félisten
Nekem tetszik ez a menőmanó pózban felfelé reklamálós pingvin, sőt, ez tetszik a legjobban, de döntsön Róland. Igazából a fehéren kitöltött la linea rajz sem rossz, csak a többio avatarhoz képest szokatlan. De legyen, ha ez kell...
B-Type: nagyon tuti ez a bukósisakos ötlet.
p -
törölt tag
srácok, én nem tervezek nagy változást, vmi ilyesmit szeretnék majd kérni:
nem tudom mennyire jön le, ez egy bukósisakos, kormánytmarkolászó eredeti avatárom akarna lenni.
Nem tudom mit lehet ebből kihozni, vagy mit tudna kihozni egy nálam jobb grafszerkesztő.., szal kérem a véleményeteket, nagyon gáz, vagy bármi..
Az hogy röhejes az nem baj, ha másnak sem baj.
Ha nem foglalkozik vele senki, akkor viszont kérdezném, hogy hogyan tudnék a minőségén javítani? -
[pod]Diablo
őstag
válasz
bobsurf #1228 üzenetére
nemtudom hogy jó lesz-e vagy megkaphatod-e avatárnak de azért megcsináltam neked : Bővebben: link
-
Pompi
nagyúr
Kár, hogy pont a menőmanóság tünt el így a képből. Tehát max az fogja tudni, hogy ez egy menőmanós kép aki itt volt és végignézte ahogy készül, a többségnek ez egy pingvin lesz.
PH kompatibilisség szempontjából sajnos ez a legjobb.
De hát erről nem Yaye tehet, igazán respect érte, hogy belekezdett ebbe a látszólag impossible mission-be, és ismét nagyon jó munkát végzett! -
róland
veterán
Asszem ez a kitöltött lesz a befutó, mert gondolom, hogy a sima fehér körvonalas nem menne át. Azért megkérdezem az illetékesek, hogy a körvonalas elmenne-e, ha nem akkor a kitöltött marad. El tudnád küldeni a fehér körvonalasat, meg ezt a fehérrel kitöltöttet?
Nagyon köszönöm a fáradozásod. Igazán nagyszerű lett a pingvin így menőmanósítva, bár tényleg elég meredek volt az ötlet a részemről. Még egyszer nagyon köszönöm. -
Yaye
őstag
válasz
ladybug #1223 üzenetére
Hát, ez van... a megrendelő menőmanót akar, ami pingvin is egyben, az meg nem PH!-kompatibilis, akkor legyen kitöltés, aztán az sem elég, legyen mellénye... Hiába tetszik a legegyszerűbb egyvonalas forma, ha egyszer az nem megfelelő. Én asszem itt feladtam a projektet.
Találjanak ki az érintettek valami mást.
[Szerkesztve] -
Donnie
őstag
Ha valaki tudna ezen egy keveset csiszolni, akkor megköszönném.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
válasz
bobsurf #1215 üzenetére
Hiányzik a feje teteje.. így ebből elég nehéz lesz akárkinek kiindulni.
Ne mond, hogy ez az egyetlen Hasselhoff kép amit a neten lehet találni...
Bővebben: link -
bobsurf
őstag
Üdv srácok!
Érdeklődnék, hogy erre a fotóra valamilyen formában lenne-e esélyem? csak a fej kéne, a hasselhoff feliraton felüli rész.
Ha nem is akkor a próba kedvéért valaki csinálna belőle mintákat?
Előre is köszönöm -
tiv83us
veterán
Nincsen szigoruan pixelre megszabva a meret, a lenyeg hogy szemmertekre megfelelo nagysagu legyen. Ha ez 55x60-at takar, akkor annyi.
/Ezt asszem mar Bash is leirta valamelyik arckepes topikban, sot a kezdo hsz-ben is benne foglaltatik:
''- preferált méret: 40x50 pixel ill. 16x20 pixel (a topic-listában megjelenő kicsi verzió), ezektől kis mértékben el lehet térni, nincsenek szigorúan meghúzott határok, szemre jó legyen és figyeljünk oda az arányokra.''/ -
Pompi
nagyúr
Én is láttam már ekkorát, azért nem gondoltam, hogy baj lesz, vagy ha mégis akkor majd szól valaki, hogy nagy lettem.
A requestbe raktam egy 46x50-es verziót amit én készítettem, remélem, hogy nem tűnök telhetetlennek ha kérem az igentisztelt modokat, hogy cseréljék ki nekem arra. -
Yaye
őstag
Elég rücskös lettél így összenyomva 52x55-ről 47x52-re
Ez azért is érdekes, mert látok itt olyan moderátorfejet ami nemrég született, és furcsamód nem találtatott túl nagynak a maga 55x60 (!) pixeles méretével
Én ezt helyedben nem restellném szóvá tenni a requestben is, nem azért mert a méret a lényeg, hanem mert elbaltázódott a minőség.
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
parandroid #1200 üzenetére
Na, jó mellénnyel még megnézném.
-
róland
veterán
válasz
parandroid #1202 üzenetére
Van magyar változata a GIMP-nek. Sőt, a telepítője az operációs rendszerben beállított nyelv szerint telepíti a programot. Azaz magyar XP-re magyarul.
-
Pompi
nagyúr
Én egyelőre kicsit recés lettem, a jelek szerint nagyobb lett a kívánt kép, mint kellett volna.
Recétlenítettem magam (a request topicban), remélem azért lehet ez még korrigálni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest