- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
ngabor2 #4706 üzenetére
Konkrétan nem kérte, csak ''ötletem sincs, hogy mit lehetne vele kezdeni. Ha neked van, azt szívesen látom, és köszönettel fogadom.''
Simonzé emlékeim szerint tök más fejet akart magának, mert a régit komolytalannak találta. Az nyilván egyértelműen ''második csere'' kategória.
Nincs semmi gond a szabállyal szerintem, ha értelmesen, kellő rugalmassággal szerződik érvény nekije -és a hangsúly a kellő-n van, nem a rugalmasságon. A pár pixelnyi belepiszkálás és a minden szempontból teljes csere között fokozat nélküli az átmenet, de talán elég értelmes emberek döntenek a kérdésben ahhoz hogy ércbe vésett paragrafusok nélkül is el tudják dönteni hogy egy konkrét változtatás az ''javítás'' vagy ''csere'' kategória. -
Yaye
őstag
válasz
ngabor2 #4695 üzenetére
Szerintem (nem mintha ez esetben számítana a véleményem) annyira nem határeset. Ha egy új alapból készül, ami témáját tekintve szigorú értelemben véve is tökugyanaz, az még simán a javítás kategória, ha pedig még a beállítás is annyira hasonló, mint jelen esetben (egészalakos, kinyújtott karral), akkor végképp erős rosszindulat kell ahhoz hogy valaki fölhánytorgassa mint ''második'' avatart. Jó hogy szigor van, de azért nem kell átesni a ló túloldalára.
Szvsz döntse el peterkeT, aztán ha akarja, terjessze be a rikvesztbe és majd Bash meg Grafi úgyis beszólnak ha kifogásuk van ellene. (Csak legyen nyilvános, mert a pult alatti cserebere tényleg nem szül jó vért.)
Pirk: Jaja, az az. Nekem személy szerint egyik sem tetszik annyira, mikor a könyveket olvastam, tök máshogy képzeltem magam elé.
(BTW, pl el nem tudomképzelni mi ütött Bash-be hogy átment nála ez a cpt. Pirk fej... egy az egyben fotó. Korábban az ilyenek simán el lettek hajtva. De már gondolkodok a leendő műtét mikéntjén...)
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
ngabor2 #4692 üzenetére
Ha ugyanazt a képet javítjuk, az szerinted úgy jön le hogy ''második''? Nekem eszembe nem jutna -a jelenlegi eredetijének az újracsinálása esetén legalábbis garantáltan nem- de lehet hogy csak naiv vagyok...
Nem rémlik hogy bárki el lett volna hajtva korábban ha az arcképének a javításáról, enyhe módosításáról (és nem az újbóli komplett cseréjéről) volt szó.
És ha már fosom itt a posztokat, rögtön be is szurkálok egy picit más pozitúrájú alapanyagból készült marvint, viszonyításképp a többi robothoz: -
shteer
titán
-
Yaye
őstag
válasz
ngabor2 #3265 üzenetére
Kivehetőnek ez meglehetősen kivehető (csináltam egyet a makkal is, na az tényleg nem volt kivehető), de tény hogy nem klasszik rajzfilmszerű.. Próbáltam homogenizálni, de akkor elvész a konkrét rajzfilmfigura felismerhetősége.
Azért tegyük hozzá hogy akad ennél is kevésbé rajzos avatar a PH-n... de ennek ellenére megpróbálkozom még egy head-only változattal, nagyobb fejméretnél talán könnyebb átalakítani vonalas rajzosra. -
Xelo
addikt
válasz
ngabor2 #2914 üzenetére
Blinkernek már szóltam, elvileg ''rajta van''. Egyébként tleg lehet hogy murisabb ha dőlve van, de sztem azt még Blinker is visszatudja ?csinálni?... (nemhiszem hogy 1 elfordítás nagy munka lenne..)
Blink: THX! atomállat! eltudnád fordítani a fejét kb annyira mint ngabor2-jén van?
megkéne úgy is néznem, csak hogy legyen választási alapom.. persze ha nem megy, semmi baj
[Szerkesztve] -
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
válasz
ngabor2 #2884 üzenetére
a 4.el kapcsolatban igazad van, ha már ezen a fórumon az a avatár is amin cigizik a csávó nehezen fér be, akkor erre mit mondanának.. a 3.on lévő majom meg.. szal nem az számít nekem hogy mennyit szerepel a sorozatban.. csak persze neki is helyére kéne forgatni a buksiját
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
ngabor2 #1774 üzenetére
Te Rumcájsz fejet szerettél volna? De hiszen csomó találat van rá gugliban, amiből remek R fej lett volna.
Valahogy ezek a klasszik fejekkel különben az az érzésem, hogy nem lennének jók közösbe. Most gondol el, 150 Rumcájsz a PH-n? Ezek inkább egyedi avatarnak jók, szvsz, közösbe meg a névtelen, vagy kvázi-ismeretlenek. -
Yaye
őstag
válasz
ngabor2 #1280 üzenetére
Belefér a szarva ha cserébe elég alacsony. Van itt már egy-két hasonlóan ''vertikális'' avatar. Különben szerintem is jobb mint a szőrmók, ph-konformabb. Pompié szép lett, csak így 3/4 alakosan szvsz kicsit pici. Ha előbb nem alkot valaki egyet, akkor majd előrukkolok én is egy változattal
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2 #1279 üzenetére
Tárgytalan lett ez az ötlet, keresek mást. Jobban jártam volna, ha az okosokra hallgatok már az elején, és nem ezt az arcot akarom mindenáron
Egyik jelöltem Lumpy lenne, nem tudom, a szarva belefér-e a keretbe...Bővebben: link (szép nagy kép).
A másik a korábban elképzelt Sweetums: Bővebben: link (ezt is inkább linkelem)
Melyiket érdemesebb? Szerintem Lumpy fejét könnyebb kivágni.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
ngabor2 #1254 üzenetére
Bővebben: link
Sweetums-ra gondolsz?
p
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Napelem
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest