Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
-
válasz
CactuS
üzenetére
Anélkül, hogy sekélyesnek tűnnék, nem is tudom mikor foglalkoztam ennyit egy hölggyel, mielőtt összejött a dolog.
(Tegyem hozzá 3 éve már névre vettem az oldalbordám
)Valahogy nem volt az igazi az arca, szóval újra kezdtem, az eredeti kép mellett van benne innen , plusz a szemek színe a korábbi képekről. A színvilág megmaradt most a vámpíros, ha nagyon elüt, akkor kap egy kis napfényt.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Bocsánat hogy újra írok, de eddig úton néztem és reagáltam.
Vond úr jól mondja, megnéztem a filmben is valóban laposabb a fejebubjan a haja a hölgynek, no meg valóban nem olyan 'dús' hajú.
Az által linkelt képen lehet csak azért olyan, amilyen, mert fújt az szél
Pl itt egy kép a filmből.
[kép]
Előre is köszönöm
De a különálló tincs az arcán, az isten király hogy meghagytad 👍
Valamint a nyak résznél is a harmadik verzió tökéletes lett szerintem a 'gallér'
-
pikszel
addikt
Részemről befejezettnek tekintem KubanitoS kolléga arcképét és a kisebb képet is feltöltöttem.
-
KubanitoS
veterán
Kedves Arcképgyárosok!
Pikszel kollégával történő hosszadalmas egyeztetés után elkészült az arcképem, amelynek tisztelettel szeretném kérni a beállítását!
Köszönöm szépen!
[ Módosította: -secret- ]
-
válasz
CactuS
üzenetére
ELACielvtárs@ Huh, pedig azt hittem a maszkos kör lesz nehéz, de itt is bénázok a hajával.
Kapott új testet, új nyakat és rucit, plusz kicsit megtéptem a haját is.KubanitoS: Az arcán erősebb a kontúr az utolsó képen. Ha teljesen fekete lesz a csuha, akkor az már szvsz egy kicsit sok lesz, pontosabban kevés. Az állán egy kis kiemelés még segíthet. A karddal nem értem mi a probléma, simán csak vakargatja vele a fülét.

-
KubanitoS
veterán
válasz
pikszel
üzenetére
Köszönöm!
Ez a két utolsó kép eddig a legjobb. Mi a különbség egyébként a kettő között? Szabad szemmel nem sokat látok.
Annyit szeretnék még kérni, hogy magát a csuhát, amit a fejére húz megnézném egy picit sötétebben, elvileg a karakter fekete maskarában mászkál. Esetleg lehetne az állát (fejvonalát?) még határozottabban kiemelni kicsit.
Ha ez a módosítás már túl sok lenne és semmi nem látszódna a kariból, akkor szerintem maradna e kettő közül valamelyik.

Többieknek: a fénykardos megvilágítás valóban sokat javít az összhatáson, színesebb lesz a karakter. Nem is ezzel van a baj, hanem magával a fénykarddal, aminek a vége csak úgy kijön a semmiből. Számomra nagyon fura az összhatás és ebben a formában nem is szeretném szerepeltetni magát a kardot.
-
pikszel
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
A kérésednek megfelelően változtattam a képen, szerintem is jobb így. Mára viszont ennyi, már csak holnap tudok foglalkozni a dologgal.
-
Pepeninho
őstag
Erdeklodnek, hogy az en uj avatarom korulbelul hany napon belul lesz aktiv?
KubanitoS: szerintem is jobb karddal! -
válasz
pikszel
üzenetére
Nekem bejön, szvsz a legkisebb méretben is már mutatós. A karddal jobban tetszett, főleg, hogy vitt bele némi színt is. A lilás árnyalatot lehet, hogy valami mélyebb vörösre cserélném és ez egyben adhatna egy kis megvilágítást is a maszknak, ami fénykard nélkül ugye elég sötét. De ha a kollégának kard nélkül kell, akkor kard nélkül lesz.

-
KubanitoS
veterán
válasz
pikszel
üzenetére
Igen, határozottan jobb lett, csak most meg nagyon összemosódik a maszk a csuha alatti árnyékkal.
Ezzel volnál kedves csinálni valamit? Vagy egyáltalán lenne értelme? Egy kis szürkével kiemelni az állát, esetleg a maszkot "csicsázni", mint ahogy a rózsasznes képen volt, csak szürkével/fehérrel? Bár ennek őszintén szólva nem tudom mi lenne a végeredménye.A fénykard eltávolítása viszont nagyon tetszik, így sokkal jobb. Köszönöm a fáradozásod!
-
pikszel
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Szia, szerkesztettem a bejegyzést. Így gondoltad?
-
sztikac
őstag
-
KubanitoS
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nézegetem már egy ideje a dolgot és szerintem nagyon elválik a maszk alja, áll feletti része az arc részétől. Kicsit tényleg olyan, mintha valami csontvázszerű lény lenne szájmaszkban. Ha be lehetne sötíteni a maszkot olyasmi feketére, mint a szem környéke, akkor szerintem sokkal jobb lenne.
A méretet tudom ti döntitek el, de a középső néz ki valahogy a legjobbnak, persze lehet csak optikai illúzió.
-
KubanitoS
veterán
válasz
pikszel
üzenetére
Köszönöm, igencsak tetszetős eddig, de azért szeretnék tenni pár javaslatot.
Ha van rá mód szeretném megnézni fénykard nélkül, kicsit talán sok a lila a maszkján, illetve az arcán "túl sok a fehér". Kicsit olyan, mintha egy csontváz lenne maszkban.
szerk: bár lehet ezt a fehér dolgot csak beképzelem magamnak, mert második-harmadik ránézésre már sokkal jobban tetszik.

-
pikszel
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Első körben ilyen. Kérem véleményezzétek!
»
» 
»
»
»
»
»
» 
Itt lenne a végleges verzió:
» 
Nekem kicsit túl 3D-s a csuklyája, de menjen, ha már ennyitbafoglalkoztál vele. - vondHa ezen múlik mindenki nyugalma, szívesen módosítom, nem nagy ügy, sejtettem, hogy ez lesz a gond, vond. - pikszel
Nekem bejön, nagyon finomak az árnyalatok. Nekem még mindig jobban tetszene, ha a vörös fénykard fénye világítaná az arcot, de így is nagyon szép lett a végeredmény. - CactuS

Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2018.11.08.
[ Módosította: jim bcs ]
-
válasz
Pepeninho
üzenetére
Én mindig új sorba teszem az adott szériát, balra az első, az az előző széria utolsója és időrendben halad jobbra.
Alapvetően elvárás az avataroknál, hogy befelé nézzenek, azaz a szöveg felé, ezért is kellene a tükrözés.
RDR képi világa elég egyedi, de muszáj finomítani rajta, mert ennyi pixelen sajnos nem fér el ilyen mennyiségű részlet, még akkor sem, ha rajzolt grafikáról van szó. Az RDR logón mindig vöröses árnyalata van mindennek, viszont az eléggé elkülönül a PH! színvilágától.
-
-
-
Én elvinném ilyen irányba, bár így már nem annyira tipikus RDR2 színvilág. Ha láttok benne fantáziát, akkor majd ELACielvtárs képe után még tisztítom.
> 

Nekem nagyon bejön az új design. Ha megfelel Pepeninho-nak akkor mehet, csiszolás után természetesen.
(#44157) Kéri, ha kész lesz.---------------->>>>> IDE JÖHETNEK majd a módosított képek.
Kevesebb részlet az arcon, erősebbek az arcvonások kontúrjai, illetve a 2. variációnál az arc jobb oldalát máshogy színeztem. Javítottam a revolver csövén/irányzékán és átfordítottam a karaktert, plusz megigazítottam a hózentrógert.
>
| 
A belső kontúrokat én még jócskán megerősíteném, hogy ne csak egy nagy barna paca legyen a szája és orra körül.
- vond
>
, 

-
-
válasz
Pepeninho
üzenetére
Kicsit javítva, de tényleg gyorsan:

Pisztoly nélkül lehet kicsit magasabban vágni és akkor pl: az arcból is több látszódik. Ha RDRből Arthur a karakter, akkor abból lehet találni és ahogy néztem még nem használja senki.
Deadpoolból csak akkor lehetne másik, ha lehetne belőle valami nagyon eltérőt találni, mint pl: Jokernél. Ilyen szerintem nem nagyon lesz.
#44148: Szerintem holnap jönnek a többiek is véleményezni, aztán alakul ez.

-
válasz
Pepeninho
üzenetére
A pisztoly szerintem nem nagyon fog beleférni vagy legalábbis nagyon össze kéne tekerni, kb. így:

És ez már így is elég méretes avatar. Szerintem elveszne a lényege a dolognak. A második kép kicsit hiányos, de maga a forrás jón. Deadpool foglalt.
ELACielvtárs: Privát ment.
-
Pepeninho
őstag
Koszi.
Akkor íme az[link]ámen
és ha lehet akkor [link]eztvagy [link]ezt illetve ha ezek nem kivitelezhetoek akkor [link]emezt szeretnem.
Elsonel a karakter arca es a pisztoly kene benne legyen, de nem talaltam olyan kepet. :/Ilyenkor varok es majd jon ertesites? Elore is koszi szepen! -
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Nem tiszta a dolog. Megkaptam az engedelyt avatarcserere. Ide kell linkelnem az engedelyt es a kepet ami alapjan szeretnem az egyeni avatart?

-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ötezeré' jelenleg lehet belőle Voldemort vagy Marilyn Manson, szóval inkább este.

-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Inkább egy 30 éves Macallan whiskyt, JB-t max kólával

-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
jim bcs: Nincs mese, töltenem kell a prémium "egyenlegemre"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De amúgy komolyan mondom, elpostázok a szerkesztőségbe egy üveg Jim Beam piát vagy amit kértek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Van aki perc és van aki teljesítménybérezéssel dolgozik...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Szerintem jobban hasonlít azon, amit én linkeltem.
De neked kell, hogy tetsszen. Meglátjuk, CactuS kolléga mit hoz ki belőle. -
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Futok ezzel egy kört, ez alapján.
Tegnap estig eddig jutottam, a teste és a haja még csak vázlatos, csak most kell egy picit melózni is.

;
> 
Szerintem vegyél vissza a hajkorona méretéből (leginkább felül). Jobban is fog kinézni, és így több hely marad az arcának.
- vond
> 
Szerintem egy kicsit közel vannak egymáshoz a szemei és ettől butácskává vált az arc, de egyébként szép munka! - pikszel
(#44203) Kérés.
>
, 

Ez az uccsó már faja lett nagyon.
Ha még meg tudod oldani, akkor a nekünk jobb szemében azt a világító 1-2 pixelt valahogy húzd egy kicsit vissza. Nekem az fura még. - vond
Engem nem zavart, de akkor megvárjuk azt a pixeljavítást és utána mehet.
>>

Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2018.11.10.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én erre gondoltam, de ha valaki kiszínezi, és megcsinálja normálisan a másikat, felőlem lehet az is.

-
jim bcs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ok.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
jim bcs
üzenetére
ha már választhatok, akkor ezt kellene kipofozni ha lehet?
[kép]
Vond úr azt mondta lehet rá fejbúbot rakni, meg egy kicsit felerősíteni a szemét hogy kék legyen mint a filmben
meg ha lehet kérni bal oldalt a haját megigazítani, mert kissé túl takarítottam
előre is nagyon köszönöm neked is
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Akkor melyik legyen?
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Engedélyt kaptam új képre, valami ilyesmire gondoltam:
Link1
Esetleg ez, persze kevesebb haj részlettel,
Link2
Ahogy olvastam a felsőtest, esetleg derékig lehet ábrázolva a karakter?
Ha igen akkor úgy szeretném kérni.
Köszönöm
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Szem színezés, fejbúb pótolás simán megoldható.
-
Lacielvtárs
nagyúr
értem, mondjuk én itt kattintgatok a photoshopban

azért belinkelem
[kép]
mondjuk ezt el tudnám képzelni, csak kicsit kékebb lehetne a szeme, anno ha jól emlékszem te műveltél csodát Olivia bőrével
jajj a most linkelt feje búbja meg hiányzik

pedig anno valamelyikőtök "pótolta"
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Jim ötödik linkje. A többi felejtős szerintem. Most nem kerestem rá, de lehet, hogy van még jó, rajzos forrás.
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
szép jó reggelt az Uraknak, és a képmanipulátor Uraknak

megvan az engedélyem [link]erre szeretném cserélni a mostani avatarom, mivel szakítottunk a Hölggyel
kép variációk a Mestereknek:
(egy kicsit próbálkoztam, de még is csak Ti vagyok ennek a királyai
[kép]
ezt próbáltam, de a lényeg hogy kék legyen a szeme...
nekem ezt tetszik talán a "legjobban"
[kép]további képek, melyek szerintem "megfelelőek" lehetnek
[kép]
[kép]előre is nagyon köszönöm a fáradozástok

-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni arcképcsere ügyében.
Köszönöm!
-
stoon
addikt
sziasztok!
arcképcserére jöttem! jogosultságom
és hát az offba már meg is csinálták nekem:ezt szeretném
kérném tehát ha más akadálya nincs , az arcképcserét ! köszönettel!

- 
» 
» 
Megvárjuk a kis képet is mindenképpen, ide is átrakom.
Mehet a nagyobb is. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. – jim bcs – 2018.10.30.
-
-
Örni
senior tag
-
Az első pár alkalommal sikerült egy félszemű bantu afroamerikait rajzolnom, aki rúzsozza a száját, majd kicsit megégett, aztán átment lilába (a lenti avatar már nem az.
). A szemek sajnos kicsit közelebb kerültek, mert növelni kellett őket és ~50 pixelben azt a szálkás színezetet, mint az eredeti kép visszaadni nem lehet, vagy legalábbis nekem nem sikerült.
Kicsit átalakult, így már felismerhetőbb, finomítottam a szemén és szélesebbre vettem, hogy ne legyen olyan keskeny az arca.
>
>
, 

Az utolsót kéri.Én még adnék neki egy kicsit több/erősebb belső kontúrt. Meg lehet pár pixellel nagyobb is. - vond
Méretben +1-2 pixelnél valahogy nem jött jól ki a szája (főleg, hogy az eredetiből kicsinyítés után kézzel kellett javítani azt is, meg a szemét, fogait), így ha belefér, akkor maradna ez a méret. A kontúrral és a kontraszttal egy picit még játszottam, ha nagyon erősebbre veszem, akkor meg eléggé összemosódik az arc színeivel. Csináltam új pici képet is, tüskés hajjal.
>
|
, 
Az utolsó már mehet. Szép munka.
- vond
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

(Tegyem hozzá 3 éve már névre vettem az oldalbordám
)

- vond
»
» 
»