Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tomb Raider Remastered I-III
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
A Mágusokra biznám a Kaukázusi Juhászt.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Nagyon szeretnék egy Kaukázusi Juhászt.
Valami ilyesmit,igaz a szeme nem tetszik
https://azany.deviantart.com/art/Caucasian-Shepherd-267140792
jogosultság 4441
Jogosult vagy. - pepe091
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
A jelenlegit is bírom, de ideje cserélni. Amennyiben lehetséges, közülük választanék.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
yo
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz lostprophet #42186 üzenetére
A kép jó, kicsiben az a kobra (vagy mi a bánat) a szájában valószínű úgy fog mutatni, mintha bajsza lenne, szóval lehet hogy le kell majd venni.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
törölt tag
Utána olvastam, látom milyen lassan mennek a dolgok, mekkora túlterheltség van arckép gyártás fronton, azt hittem egyszerűbb .
Nekem ez nem annyira fontos, igy egyelőre visszavonom az egyedi arckép igényemet.________
Ahogy gondolod. Köszi a jelzést! - Wyll
Kiszedhetem az összefoglalóból? ( ΞlittlecarΞ - 2017-09-27 ) -secret-
[ Módosította: -secret- ]
-
MODERÁTOR
Jó, de baromi nagynak hat.
Pedig direkt nem érik el még a 40x50es méretet sem. De majd akkor csinálok még kisebbeket. Wyll
Igen tudom, megnéztem, hogy mekkora fizikailag, csak a szarvak miatt nagyon szélesnek tűnik. - koxx
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Wyll
őstag
Wally annyira tökéletes forrás, hogy kettőt is megcsináltam neked belőle
>>> kiskép u.a.
---
Szemből nézőset kéri. -secret-
Jobbról a második - crey
Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2017-10-02
Régi: [kép] [kép][ Módosította: radi8tor ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
válasz TeebyKay #42168 üzenetére
Megpróbáltam így is, úgy is. Jó így? Melyik legyen?
→ →
A kiskép ugyanaz.
Vedd vissza kérlek 1-1 és 2-2 pixellel. Baromi nagynak hat, amúgy nagyon jó lett. - crey (pecsét a jövőbeli kisebbre reppent)
[ Módosította: radi8tor ]
-
nrg_52
addikt
Latszik valahonnan, hogy kaptam-e mar pecsetet? 😀 illetve az erdekelne meg, hogy esetleg ez esetleg jo lehetne-e alapanyagnak, mert ha igen, akkor esetleg ebbol szeretnek egy arckepet kerni. Ha kuka, akkor maradnek az eredeti robotkacsas verzional.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
tboldi
nagyúr
válasz -secret- #42175 üzenetére
Nem rossz szerintem, de a többi arcképgyáros tudja, hogy mi a jó.
Egyébként pont vendingo arcképe adta az ötletet.szerk.: A szerkesztett meg kicsit úgy néz ki, mint ez a szegény kutyus.
szerk. 2: De ha sehogy sem jó a teljes alakos, beérem a fejével is.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz tboldi #42048 üzenetére
Hát nem tudom...
vond:
Wyll:
..és mennyivel rajzfilmesebb lenne ha nem lenne színátmenet az egész testén. - Winner_hun
tboldi, érd be a fejével. Ezek a földszintes kutyák csak ilyen amorf mód fognak teljes alakosban átmenni, így meg úgy néznek ki, mintha nekiszaladtak volna a falnak, és soha nem nyúltak volna vissza eredeti méretre. Srácok, vágnátok csak egy fejet belőle (tudom, anyám már csuklik)? - crey
[ Módosította: crey ]
-
Arcképgyáros
válasz PeeterssoN #42172 üzenetére
Várd meg mit mondanak a nagybetűsök!
Na meg az a forrás render kép...
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
válasz -secret- #42171 üzenetére
Hú basszus! Én sem láttam, pedig direkt néztem, hogy van e már ilyen, de az arcképkeresőben nem volt!
Most végignéztem a hozzászólásokat, és láttam, hogy pont előttem kérték nem olyan rég!
Akkor ha ezt nem lehet, kérhetem a csuklyás, kendős karaktert, amit infectedman linkelt? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Arcképgyáros
válasz PeeterssoN #42071 üzenetére
Erről valaki világosítson fel, hogy ugyanaz-e a karakter ami elkészült már pont most... mert ha igen, akkor nem igazán tudom átengedni - crey
Elvileg ugyanaz, de szerintem mehetne... végül is különbözik de ahogy gondoljátok. Akkor delete? -secret-
Reszemrol OK - koxx
-
TeebyKay
őstag
Világbéke. Aztán meglátjuk.
Elkerekítés alatt arra gondoltam, hogy ahogy a pofa íve is kerek, azt követve menne görbén a csík is, így nem érne hozzá és végig távol maradna.
Eltávolítani talán nem kéne, úgy már talán túl egyszerű az egész.
A tetejéből levételt mindenképp próbáljuk meg, az eltávolításnál a pofától attól félek kicsit, hogy az alja fog hozzáérni a nyak rész kontúrjához.[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz TeebyKay #42166 üzenetére
Bármit lehet vele csinálni.
A tetejéből levenni egy kicsit.
Elkerekíteni. (Bár nem vagyok benne tuti biztos hogy ezen mit értesz.)
Eltávolítani a sárga pofától, hogy egyértelműen különváljon.
Teljesen el is lehet tüntetni.Mi legyen?
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
Örülök, hogy tetszik
Talán annyi, hogy a szájától balra ami van gyűrődésvonal, annak a tetejéből kicsit lehetne rövidíteni, mert ott úgy is nagyon egybefolyik a pofa kontúrjával és kicsit zavaró.
szerk: Vagy akár egy kicsit elkerekíteni, hogy ne érjen annyira hozzá, de ez talán bonyolultabb.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ed Parker engedély itt, arckép pedig itt:
Ezek a csúcsfények még mindig beteszik a kaput. Az orrán olyan, mint amikor a Ben Stiller a Cameron Diazzal készül randira, és ott ragad a fülén a cucc... neki az orrára került. - crey
Javítottam:
Amúgy egész jó, csak tiszta rózsaszín lett szegény. - Wyll
Igen, még egy kicsit közelítsd a te arcképed színéhez, és utána mehet - crey
---
Régi: [kép] [kép][ Módosította: radi8tor ]
-
Wyll
őstag
válasz user12 #42107 üzenetére
user12 keresett egy új, szinte tökéletes forrásképet, ami jobb is szerintem, mint az előző Nala. Amiből íme ez lett:
Annyi merült fel bennem, hogy esetleg forgassak rajta balra, vagy jó így?
---
Jó így neki. -secret-
-
vond
MODERÁTOR
Bocs, az előbb rosszul fogalmaztam meg a dolgot. Az arc hiánya is fontos, de leginkább az stílusával van gond. Ha mégnézed az arcképeket, nem pár egyszerű vonalból állnak, nem kitöltetlenek, nem színtelenek. Ez a legnagyobb gond az általad linkelt képpel. De értem a problémádat, szeretném is megoldani, úgyhogy agyalok rajta egy kicsit.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
Wyll
őstag
Szerintem tetszőlegesen választott rajzfilmszerű figurának könnyen megoldható, hogy töröljük a szemeit, száját, orrát, és így arctalan, "anonymus" lesz.
De amúgy ha a nicked a politikai mozgalomra utal, akkor elég nehéz lesz ehhez illő, de mégis politikamentes avatart csinálni, nemde?!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
vond
MODERÁTOR
Beállítottam mindent. Ha valaki kimaradt volna, sikítson.
Köszi-köszi az OFF topikban!Összefoglalót is frissítsem, vagy csinálod, -secret-?
Már rég kész! -secret-
Jé, tényleg. Akkor jól megnyomtuk ezt a reggelt. Nem gondolná az ember, de ez a 11 darab arckép beállítás, meg régi lecserélés, újra feltöltés is volt vagy fél óra, basszus. - vond
Jaja, most nagy munkád volt.. ennyi arckép nem szokott lenni. Dobtam pü-t! -secret-
[ Módosította: -secret- ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
őstag
Üdv!
Jogosult vagyok.
Ezt szeretném lényegében egy-az egyben. (Eredeti forrás innen.)[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz user12 #42043 üzenetére
Szia!
Ezt a képet még én csináltam nagyon régen, kb. egyből azután, amikor elkezdtem az arcképgyározást. Sajnos nincs már meg belőle a nagyméretű eredeti pedig azt hittem.Mindenképp ezt a képet szeretnéd kérni, vagy jó lenne egy másik kép is Nala-ról?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest