Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Próbáltam a meglévőktől a lehető legjobban elütő trooper-t készíteni. Szerintem ez még nem összetéveszthető egyikkel sem.
2015-04-05 Egyéni arcképe a mai nappal beállításra került. - RoyalFlush
[ Módosította: RoyalFlush ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
MODERÁTOR
Duracellm... és az engedélye. OFF topikban készült.
-
________________Egyéni arcképe beállításra került. - vond - 2015-04-04
[ Módosította: vond ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
--> --> --
Jó lett. Esetleg a feketeszinten nem tudnál egy kicsit emelni? Kevésbé kontrasztosan szerintem mégjobb lenne. Aztán elég is lesz az oroszlánfejekből. - vondEste javítom.--> újabb változat beillesztve. - TamooMenjen... - RoyalFlush
Egyéni arcképe beállításra került. - vond - 2015-04-05
-
BBéci
legenda
Kicsit vidámabbra alakítottad, olyan, mintha mosolyogna, de én vérszomjasat szeretnék. Ha lehetséges.
Ez volt az eredeti.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vond
MODERÁTOR
Próba jelleggel betettem a folyamatban lévő kéréseket az összefoglalóba (legördítés után láthatóak az aktuális munkák).
A moderátorok, arcképgyárosok, topikgazdák módosítják az összefoglalót, ha valaki megérkezik egy kéréssel, vagy elindul a forráskeresés, vagy ha nekiáll egy arcképgyáros a kép elkészítésének, vagy épp véleményezésre, pecsételésre vár az elkészült arckép.
Ha beállításra is kerül az új avatar, akkor az adott személy és a folyamat állása értelemszerűen törlésre kerül az összefoglalóból.
Ha valaki az engedély, a megfelelő forrás, illetve a pozitív visszajelzések ellenére sem találja magát a listában, az jelezze ezt az OFF topikban.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Peterson_
addikt
Sziasztok!
Elkészült Luck Dragon kolléga arcképe.
Ha felőletek oké, mehet a beállítás:
_
Végül pedig az engedély
Hát, nem kicsi. De talán még belefér. Ha másnak nem, akkor én alulról vágnék még 1-2 sort. A második jobb lesz szerintem. Amúgy szép munka. - vondEgyéni arcképe beállításra került. - vond - 2015-04-02
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Ispy
veterán
vond mester múltkor csinált nekem már egy verziót, megbékéltem vele, szóval kérném a beállítását.
Köszönöm.
Meg nem szeretném, hogy a munkája kárba menjen.
-
_________________Beszúrtam ide is a képet. - pepe091
Egyéni arcképe beállításra került. - vond - 2015-04-02
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
MODERÁTOR
Igazából az az oka, hogy lusta voltam, és nem rajzoltam át tisztességesen ahogy mindig szoktuk. Kis türelmedet kérem, és átrajzolom rendesen. - de a teljesalakos nem nagyon megy át, mert elvesznek a maci arcának részletei, ha normális méretbe próbálom bezsúfolni. Akkor azért nem megy át. Amúgy meg azért mert bazinagy.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
őstag
Sziasztok,
Kaptam engedélyt egyéni arcképhez.
Amennyiben megoldható, és valóban szabad, ez tökéletes lenne.
Köszi!--
________________Beszúrtam a képet. - pepe091
Kis kép még kell hozzá. - RoyalFlush
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
MODERÁTOR
-
Bazinagy. Alaphangon -4,5px. Kontúr van ahol éles, van ahol halvány. Nyak elválasztó kontúrja, sárga rész alsó kontúrja összemosódik. Szerintem arányaiban az arcon is lehetne még kicsit növelni. Van még mit javítani. Tudom, jó hogy írtam. - Tamoo
Egyetértek Tamoo-val. - RoyalFlush
-
MODERÁTOR
Ebből kiindulva, itt összenyomtam egy kicsit, meg lepucoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz pepe091 #36275 üzenetére
OK , most beüttötem a diablo-t keresőbe , elvileg akkor Azmodan nem foglalt , ő lehetséges ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok !
Egyéni arcképet szeretnék , az engedély: link
és a kérdésem az lenne : ebből a képből lehetséges arcképet csinálni? (vagyis tudnátok-e , mert ti vagytok a szakik )
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
zombinyul
addikt
Sziasztok! Steve Smith, American Dad, Amerikai fater nevén szerepel egy szabad avatar. Beállítható? Az engedélyem.
__________________Beszúrtam a képet..Majd egy kis képet kérünk még valamelyik arcképgyárostól. (Azt hiszem crey munkája az avatar.) -pepe091
Kis kép még kell hozzá. - RoyalFlush
Csináltam hozzá kisképet. - vond
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
spanglee001
addikt
Sziasztok!
Ezt kellene véleményezni, és ha okés akkor be lehet állítani_
mégegyszer az engedélyem
______________________________Kis kép még kell hozzá. - RoyalFlush
Pótoltam a kisképet. - Peterson_
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Sziasztok, mai nap én is megkaptam az engedélyt.
A képpel való kérésem és elgondolásaim Peterson kollégával már egyeztetés alatt áll.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Acef
addikt
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt [link]
Az Egyéni arckép OFF-ban vond már elkészítette az arcképet, amit koxx és Keeperv85 véleményezett.
_
Kérném az arckép beállítását, ha megfelel a feltételeknek.
Köszönöm!Ilyenkor már jöhetnek a kész képek is, ezt pótoltam
Egyéni arcképe beállításra került. 2015-03-27 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
-
Peterson_
addikt
Hali!
Elkészítettem aAron_ kolléga arcképét, ami mehet is beállításra, ha nektek is megfelel:
_
Végül pedig az engedély
_________________________Nagyon állat. A második menjen szerintem. - vond
Egyéni arcképe beállításra került. - vond - 2015-03-26
-
Ispy
veterán
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
MODERÁTOR
_____________Túl részletes, egy kicsit nagyobbra venném és akkor ok lesz. - koxx
Csatlakozom. Két hete már elkezdtem én is, de nem volt időm befejezni, így akkor meg is nagyon Ndruu mesternek. - vond
Ahogy előttem is mondták: túl részletgazdag - RoyalFlush
Este csinálok belőle kicsit nagyobbat, meg megpróbálom egyszerűsíteni. - Ndruu
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Taifa Díaz #36078 üzenetére
______________Egyéni arcképe beállításra került. - vond - 2015-03-26
Harrrr!!!!
-
htc07
addikt
Sziasztok, kaptam engedélyt, őt szeretném:
bárány, birka, sárga címkéken fut az arckeresőben.
_________________________________________________Egy kicsit húzós a külső kontúr, azt javítani kellene szerintem. - vond
Egyetértek: vastag a külső kontúr, vissza javításra. - RoyalFlush
-
Peterson_
addikt
válasz zombinyul #36251 üzenetére
Ez egy fotó, amiből alapesetben nincs arckép.
Ráadásul egy szőrös kis gombóc, amiből amúgy is nehéz jó dolgot kihozni.
Rajzos forrás kellene, és hogy ne legyen foglalt.De (ismételten) kérlek, a forráskeresést ne ebben a topikban, hanem ebben intézd.
Biztosan kapsz hozzá segítséget is.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
És belőle lehet valamit alkotni? Ahogy néztem, ilyesféle tengerikucu nincs még.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
zombinyul
addikt
válasz Peterson_ #36243 üzenetére
Mondjuk valami ilyesmi megtenné?
Vagy esetleg ez, felirat nélkül persze.
A második jobb volna mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
[Ezt] a képet szeretném "magaménak" tudni. Lehetséges?[Az engedélyt] megkaptam, remélem megoldható.
Üdvözlettel: András
-
PirosHello
senior tag
[link], megkaptam az engedélyt, kérek beállítani egy már arcképgyárosok által megrajzolt, szabad avatart (kategória: Egyéb, Címke: középkori katona, sisak ).
--
Köszönöm előre is.- A beállításhoz kell majd egy kis kép is, ezt valakinek még el kell készítenie. - RoyalFlush
Egyéni arcképe beállításra került. 2015-03-15 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
spanglee001
addikt
válasz spanglee001 #36236 üzenetére
na keresgettem még és végül ha lehetséges akkor 2 alanyt találtam, az egyikből van hasonló de teljesen más, a másikból hasonló sincs és nem is logó, és a neten szabad leírás van az elkészítéséhez tovább fejlesztéséhez is. Tehát e kettő közül megtudnátok csinálni nekem valamelyiket?
1 2 a 2. -at itt találtamnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
-
Cha-b
senior tag
Nem akarok offolni, de már nem tudom az előzőt szerkeszteni...
Ha megfelel a kérvényezőnek, akkor találtam egy ilyet amiben benne van a maszk amit szeretne, de mégsem logó, inkább Duck Tales-es.
[link]
És ezt akár kérhetné más színű pólóval meg sisakkal, attól függően, hogy melyik a kedvenc hokicsapata, feltéve ha jó a kép.CSAKAKISPEST!!!!
-
MODERÁTOR
válasz spanglee001 #36229 üzenetére
Ez nem vminek a logoja?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
spanglee001
addikt
válasz spanglee001 #36218 üzenetére
mivel nem nagyon történt elérelépés, lehet azért mert többen is írták hogy van hasonló ez csak kicsit más elvileg jó lehet, úgy emlékeztek, hogy foglalt, nyakat kellen rajzolni stb válaszok érkezetek offtopicba, ezért kerestem egy másik képet. ez így ahogy van a külső karima nélkül, esetleg ha ,megfelelne ez tökéletes is lenne számomra, nem kell alakítani semmit (kerestem: arc, gamer, fejhallgató, headset, ufó, ördög, és hasonlót sem találtam)
az engedélyem mégegyszer.
nem türelmetlenkedem, csak egy visszajelzés kellene, hogy ez jó alapnak és dolgoztok az ügyön, aztán amikor kész akkor kész
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Gabesz26
senior tag
Sziasztok!
Megkaptam az engedélyt. A trónok harcából szeretném ezt a hollót arcképként. egy nagyobb felbontású, fehér háttér, kicsit rosszabb minőség
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz spanglee001 #36218 üzenetére
Akkor külön linkelném a képet, ezt el lehetne készíteni, fekete hajjal és zöld feljhallgatóval. Igazából ha ha fekete haj, megvan már is elég lenne
-
M3kk
őstag
Igazabol egy hoki maszk, kacsasitva .
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
M3kk
őstag
-
M3kk
őstag
Hali, tegnap kaptam engedelyt.
Ezek kozul lehetne kezdeni valamelyikkel valamit?
Igazabol valami Mekk Elekes kellene, de latom az mar foglalt .
Koszontem.. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
k4rL^
senior tag
Sziasztok,
Megkaptam az engedélyt egyéni arcképre, kinéztem az összefoglaló alapján pár képet, ami remélem megfelelő és jó alap:
Első, második, illetve egy teljes alakos.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
RoyalFlush
őstag
válasz mickemoto #36201 üzenetére
Ndruu világosan leírta. Olvasd el kérlek az egyéni arckép igénylésének a menetét, az arcképgyárosok kéréseit. Nem értem egyesek miért nem veszik erre a fáradtságot.
"Fáradj át" az Egyéni arckép OFF topicba, keressetek egy megfelelő képet, amiből lehet majd készíteni egy elfogadható egyéni arcképet. Kérlek addig mellőzd ezt a topicot. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Asszociációs játék. :)
- GTA V
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- YouTube
- Tippmix
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Digitális Állampolgárság Program
- Linux felhasználók OFF topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest