Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Yaye
őstag
T modok,
Rézgróf fórumtárs avatarjának előző hsz-ekben fölmerült méretproblémáját orvoslandó kicsit még hegesztettem rajta, előállítva egy szigorúan 50px-nél nem nagyobb változatot, remélem így már nem merül föl ellene kifogás:

-
Yaye
őstag
Bash, direkt nyomódott össze a kutya, meg a sün is ? Eléggé odavágott a minőségüknek...
Ha szólsz, hogy nagynak találod (bár nem értem, a sün pl csak 57x47 volt), szívesen faragunk rajtuk pár pixelt, de ilyen méretnél a sima újra-átméretezés kicsinálja a pixelenként élesre összerakott részleteket. -
Yaye
őstag
Végül csak benyögök valamit én is. Ez volna az:
![[kép] [kép]](http://uni-corvinus.hu/~gszeben/storage/avatar/yaye_s4.gif)
Reménykedek, hogy a hosszú, ám hajszálvékony túlnyúlást kompenzálja a téma egyébként szerény mérete..
-
Yaye
őstag
Akkor paradox módon az okot megelőzte az okozat, így furcsállom, hogy mégis erre hivatkoztál

Különben meg hemzsegnek a PH-n az elvileg kopirálytos avatarok (még konkrét logó is akad köztük nem is egy), szóval ez sem volt kényszerítő ok a cserére... és ha jól rémlik igazából a logótiltás is -igen ésszerűen- csak a grafikailag ''logószerű'' emblémák és a szándékosan céges megjelenés elkerülésére lett kitalálva anno (ellenkező esetben kopirályt indokkal röpülhetne az egyéni avatarok kb fele, élen Grafi mackójával...). Szóval tényleg jó lenne konszenzusra jutnotok, és akár így akár úgy, de minden MOD által elfogadott és képviselt módon tiszta vizet önteni a pohárba, lehetőleg úgy hogy senkinek ne maradjon utána rossz szájíze amiért vannak ''egyenlőbbek''. Nem egy nagy cucc, és _szerintem_ az általam fölvetett ötlet becsületes, korrekt megoldás lenne. De ti tudjátok, uff, én elmondtam a véleményem, a többi a ti dolgotok. -
Yaye
őstag
''Hirtelen elkövetett dolog?'' Azt honnan tudod hogy kié nem volt hirtelen elkövetett? És ha Tobey (vagy bárki más egyéni fejes) is fölmutat egy tetkót akkor neki is cserélik?!
Csak arra mutatnék rá hogy jó lenne rögzíteni a dolgot a #1 hsz-ben a szabályok között, mert ebben a formában eléggé úgy fest hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek, ráadásul úgy látom a MOD-ok között sincs egészen egységes kialakult álláspont. Írjátok be hogy ''minimális cserefeltétel: elsietett választás, tetkó, vagy komolyabb'', vagy azt hogy ''csere nincs magának az Atyaúristennek se, semmilyen indokkal'', és akkor tiszta a képlet. De szvsz a legkorrektebb méltányos eljárás az lenne hogy full cseremoratórium, de azoknak, akik a moratórium szabályba foglalása előtt (gyk: vagyis mostanáig) nyertek saját avatart, lehetővé tennétek hogy a tiltás fényében újra átgondolják és egyszeri alkalommal véglegesíthessék a fejüket, ha akarják. És akkor kecske is, káposzta is. De akárhogy is, legalább jussatok valamilyen konszenzusra, mert ez hogy pár hsz különbséggel mást beszéltek, az így nem kóser.
bocs az offért, de a többedik ilyen kérdés után ez kikívánkozott... töröljétek -
-
Yaye
őstag
Ez milyen anomália? : [link]
http://prohardver.hu/pics/faces/kriszta.gif ??? Ez nem a saját fejek könyvtára, közös fejből pedig nincs ilyen.
Nem mondom, ha legalább valami frankó avatar volna, nem játszanék följelentősdit, de nem az.
szerk.: Még csak a potenciális jogosult körben sincs benne a user.
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Kollektív rikveszt: rég bántja már a szemem az a szegény megcsonkolt goblin... Igaz, elég széles pixeldimenzióilag, de cserébe még megtoldott mellénnyel is igen alacsony, és az extra szélessége is csak két vékony fül, szóval remélem oké lesz. Egy illetékes tovább tolná a megfelelő csatornán?
![[kép] [kép]](http://yaye.uw.hu/avatar/goblin_s.gif)
-
Yaye
őstag
jpg... Itt van gif-ben, letisztázva:
![[kép] [kép]](http://yaye.uw.hu/avatar/some_s.gif)
-
Yaye
őstag
Kösz az ötletet, mindenkinek, megtiszteltetésnek veszem. Szerintem vannak itt páran akik egymilliószor többet tesznek a fórumért, és elég jól elvannak lényegében széria fejekkel, szóval most már én is kivárom azt a kb 110 napot ami még hátra van. Úgy se találtam még ki hogy mit kérnék ha kérnék. De még 1x kösz, tényleg jólesett.

(Jerry tényleg jó lett.)
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Picit igazítottam a szemén, meg a szíven, hogy látszódjék mi az. (azért nem a szerkesztőtopikba, mert már itt volt a rikvesztben)
Ha szólsz, hogy nagynak találod (bár nem értem, a sün pl csak 57x47 volt), szívesen faragunk rajtuk pár pixelt, de ilyen méretnél a sima újra-átméretezés kicsinálja a pixelenként élesre összerakott részleteket.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak arra mutatnék rá hogy jó lenne rögzíteni a dolgot a #1 hsz-ben a szabályok között, mert ebben a formában eléggé úgy fest hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek, ráadásul úgy látom a MOD-ok között sincs egészen egységes kialakult álláspont. Írjátok be hogy ''minimális cserefeltétel: elsietett választás, tetkó, vagy komolyabb'', vagy azt hogy ''csere nincs magának az Atyaúristennek se, semmilyen indokkal'', és akkor tiszta a képlet. De szvsz a legkorrektebb méltányos eljárás az lenne hogy full cseremoratórium, de azoknak, akik a moratórium szabályba foglalása előtt (gyk: vagyis mostanáig) nyertek saját avatart, lehetővé tennétek hogy a tiltás fényében újra átgondolják és egyszeri alkalommal véglegesíthessék a fejüket, ha akarják. És akkor kecske is, káposzta is. De akárhogy is, legalább jussatok valamilyen konszenzusra, mert ez hogy pár hsz különbséggel mást beszéltek, az így nem kóser.