Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Akkor paradox módon az okot megelőzte az okozat, így furcsállom, hogy mégis erre hivatkoztál

Különben meg hemzsegnek a PH-n az elvileg kopirálytos avatarok (még konkrét logó is akad köztük nem is egy), szóval ez sem volt kényszerítő ok a cserére... és ha jól rémlik igazából a logótiltás is -igen ésszerűen- csak a grafikailag ''logószerű'' emblémák és a szándékosan céges megjelenés elkerülésére lett kitalálva anno (ellenkező esetben kopirályt indokkal röpülhetne az egyéni avatarok kb fele, élen Grafi mackójával...). Szóval tényleg jó lenne konszenzusra jutnotok, és akár így akár úgy, de minden MOD által elfogadott és képviselt módon tiszta vizet önteni a pohárba, lehetőleg úgy hogy senkinek ne maradjon utána rossz szájíze amiért vannak ''egyenlőbbek''. Nem egy nagy cucc, és _szerintem_ az általam fölvetett ötlet becsületes, korrekt megoldás lenne. De ti tudjátok, uff, én elmondtam a véleményem, a többi a ti dolgotok.
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest