Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Boldog Karácsonyt mindenkinek, és gratula az újonnan átszabottaknak:
-
Pompi
nagyúr
A következő képek lettek beállítva:
-
Pompi
nagyúr
> - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - <
-
Pompi
nagyúr
Aktuális körünkben a következő képek lettek kiosztva:
Vasinger!

(Félreértések elkerülése végett: nyári szabadság miatt, csak 17-én lettek összegyűjtve az igények és mivel amúgy sem volt sok, őt még belevettük ebbe a körbe, azért kapta meg most a képet) -
Pompi
nagyúr
Az augusztus 1-ig (pontosabban kis csúszás miatt, a 3-ig) beérkezett igények közül a következő műtéteket hajtottuk végre:

- - - - - - - -
gyiku kérése a sorozatos 2008-as banjai miatt egyelőre elnapolva, decemberben térjünk vissza a dologra.
tzsolesz képét PH inkompatibilisnek ítéltük ebben a formában, ezért nem állítottuk be. A rajzosabb verziója átmenne a rostán, de ez így nem megfelelő.
-
Pompi
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Köszi, a copy&paste átka

-
Pompi
nagyúr
Elnézést, volt egy kis csúszás. A következő avatarok lettek ebben a körben beállítva:
Hequila képe is el lett fogadva és be is állítottam volna most, de a kis képét az imageshack nem jeleníti meg és sajnos eddig még nem mentettem le. Szóval ha elküldi nekem privátban be fogom azt is állítani.
Update 2009.07.11 9:48
Sikerült normális géphez és ps-hez jutnom, így készítettem egy kis változatot, ezzel beállítottam a gépet, ha nem felel meg és jobb az eredeti kiskép, akkor természetesen cserélni fogom, csak szólj.

-
Pompi
nagyúr
Első körben rajzoltasd meg a szerkesztő topikban.
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
A hónap közepéig beérkezett igénylőket átszabtuk:
valamint Quiksilver, mint újdonsült GamePod szerkesztő is kapott egy faceliftet:

-
Pompi
nagyúr
Aktuális körünk átváltozottjai:
darál0w

Gerisz

-NOKIA-

elit_hun

TESCO-Zsömle

gbors

C.Brigante

Morden24

-
Pompi
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Én bárhonnan nézem az új képet látom... több gépen is megnéztem.
-
Pompi
nagyúr
Aktuális körünkben a következő műtéteket hajtottuk végre:
Gubro

mrlujoak

Plazer

jer1cho

Str8 sk8r

KPepe

Recon

joi29

- - - - - - - - -
feka007 utolsó tempbanja február végi, így neki egy kicsit még várni kell a képcserével.
Ahogyan C.Brigante-nek is, neki az elmúlt 3 évben volt két 7 napos és egy 1 napos tempbanja, így neki is tolódik a facelift. -
Pompi
nagyúr
A március 15-i kör átszabottjai:
Gratula!
nem kevés új arc

-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Ez valószínüleg csak a PH logó nélkül fog megfelelni. Ha úgy jó, akkor menni fog. Jelezz, hogy mi legyen.
-
Pompi
nagyúr
A január 15-ig beérkezett igényeknek megfelelően a következő műtéteket hajtottuk végre:
Prof01

RexpecT

Szten Márs

koxx

peterszky a szeptemberi tempbanja miatt a február 15-i körben igénylőkkel együtt fogja megkapni a képét.
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
A mai napon Haseknek köszönhetően jópár (számszerint 64) alap avatar frissített, javított változata bekerült a rendszerbe. Ezúton is köszönet neki!
És ugyan ez nem tartozik teljesen a tárgyhoz, de egy új smileyval is bővült a kínálat hozzászólás írásakor.
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Megtörtént.
-
Pompi
nagyúr
A november 1-ig beérkezett igények közül, a következő műtétek végződtek sikerrel:
Macka

nike_

tope

vakondka

beencee

szacsee

Lenry

Hujikolp

yetike

udi

- - - - - - - -
1010 október végi 1 napos bannja miatt újabb egy évig nem kaphat egyedi képet.
-
Pompi
nagyúr
A következő arcképekkel lettünk gazdagabbak:
Kasza08

Ndruu

stevve

Gebriel

Neked egyébként javaslom, hogy tegyél egy látogatást ebben a topikban.Vandit a 2008.07.03-án kapott 30 perces banja miatt ebből a körből kimaradt, a következő körben visszatérünk rá.
-
Pompi
nagyúr
Sorolom:
- Nem lehet png, ahogyan jpg sem, ugyan ez benne van a kezdő hozzászólában, de még külön le is írtam neked a másik topikban.
- Átméretezett? De mennyire? A 85x85 pixel szerinted közelíti a 40x50 pixelt?
- A kis kép nem átlátszó.Nem vagy egy egyszerű eset már ne is haragudj...

-
Pompi
nagyúr
Érdekes nekem sikerül:

De azt gondolod, hogy ezek a képek megfelelnek a követelményeknek, főleg azután, hogy a másik topikban ezt már meg is beszéltük?!
Méret, formátum, minőség, átlátszóság? -
Pompi
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
Segítek a szövegértésben, látom nem megy:
"max a következő körig kell ilyen esetben várni" az azt jelenti maximum annyit kell várni, de ez lehet kevesebb is. V.Stryker 1 nappal az elbírálás után előállt az új verzióval (ő nem hőbörgéssel töltötte tele a topikot), amit elfogadtunk és, hogy ne álljon további 2 hetet az ügy beállítottuk a képet. Ez így lesz a jövőben is adott esetben.
Abu85 pedig a Prohardver csapat tagja lett, tehát nem csókos, hanem HÁZIGAZDA. Munkájával járul hozzá az oldalhoz, azt gondolom nem kérdőjelezhető meg az egyedi arcképe.
Helyesbítések és bocsánatkérések helyett a jövőben szerintem gondolkozz el mielőtt elküldesz egy ilyen hozzászólást!
-
Pompi
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
"Vannak kivételes csókosok, akik ezek ellenére kapnak egyéni arcképet egyik-napról a másikra, de mi fórumozók nem közéjük tartozunk..Peace! "
Biztos jobban érzed magad az ilyen kisstílű hazugságok kifröcsögése után, de majd aztán ne csodálkozz ha nem kapsz arcképet a közeljövőben.
-
Pompi
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
Én nemtudom, hogy miért kell ezen a dátum dolgon mindig fentakadni. Egyszerű és világos a rendszer, mint a vakablak. Minden hó elsején és tizenötödikén összeszedjük az addig beérkezett arcokat és ehhez képest max egy hét múlva megszületik a döntés, tehát nyolcadikáig és huszonkettedikéig. Tehát ha másodikán kerül be egy avatar, akkor az tizenötödikés körben lesz elbírálva.
Azt gondoltuk, hogy az eddigi összevissza rendszerhez képest ez jobb lesz... -
Pompi
nagyúr
Az augusztus 15-ig beérkezett igényeket elbírálva, a következő új arcképesek születtek:
Akik képeivel problémánk van:
Ez a kép túl egyszerű. Azért a PH arculatba helyezéses, rajzos vonulatnak is van egy határa. Az egy színnel kitöltött kalap, szakáll, arc ez így ebben a formában nem megfelelő.
Bundyval eléggé gondban vagyunk. A többségnek nem tetszik a kép így ebben a formában (nem a témájára gondolok), de elég nehéz megfogalmazni, hogy mi a baj vele. Kicsit túl fényképszerű, kicsit furák a szemei. Valahogy nem áll össze a dolog. Tudom így nehéz lesz rajta javítani, hogy nem tudjuk megfogalmazni a nyűgjeinket, igyekszünk a szerkesztő topikban segíteni benne.
-
Pompi
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Félreértések elkerülése végett, ha csak minőségileg van kifogás az avatarral, akkor nincs 60 nap, max a következő körig kell ilyen esetben várni.
-
Pompi
nagyúr
Brumi˘ megkapta az új fazonját:

Eddie17 és Gyusz képein ahogy már volt róla szó van még mit finomítani, ent pedig egyelőre visszalépett az igénytől, készül a képe. További jó fórumozást!
-
Pompi
nagyúr
Nem. Eddig is bármennyi időre megvétózhattuk a kérélmét bárkinek. Ezen szeretnénk a ti érdeketekben változtatni. Sehol nem volt leírva így konkrétan, de akit 1 napra bannoltunk, annak jódarabig nem osztottunk arcképet eddig sem.
Ha nektek az jobb, akkor nem a kiegészítő szabályokra hivatkozunk, hanem egyszerűen azt mondjuk, hogy a bannolásuk miatt egyelőre nem kaphatnak arcképet és akkor csókolom lehet találgatni, hogy mikor jöjjön vissza újra kérni.
Ha nincsenek szabályok az a baj, ha vannak akkor meg az.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy dolog, hogy valaki letesz valamit az asztalra. Ezt a senior tagként képet kapókra írtam, ne keverd össze.
Bármennyire is hihetetlen számodra akadnak jópáran - köztük én is, ha már így rákérdeztél - akik nem vesztek össze senkivel (annyira biztosan nem, hogy ki kelljen rakni őket a fórumról akárcsak ideiglenesen is), nem warezoltak, nem személyeskedtek, egyszerűen normálisan, kultúráltan fórumoztak, elérték azt a szintet, hogy kérhettek egyedi képet és kaptak is.
És vannak azok akiket valamiért figyelmeztetni kellett, akár többször is, azok akiket ki kellett ideiglenesen rakni a fórumról, akár többször is. Az ilyen felhasználók arckép igénylések a lekezelését szeretnénk leszabályozni amennyire csak lehetséges. Pontosan azért, hogy ne az legyen ami eddig, hogy teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy ki milyen vétség után mikor kaphatott képet. Természetesen mivel két kitiltás között is vannak különbségek benne marad az egyedi elbírálás a dologban valamilyen szinten, de abban a moderátor / házigazda csapat egyet értett, hogy azt akit 1,3,7 napra ki kellett rakni a fórumról az igenis 1 évig ne kapjon képet, mutassa meg, hogy tud normálisan fórumozni, kvázi érdemlje ki. Ez most nem ellened irányul, egyszerűen most jutottunk el oda, hogy próbáljuk szabályozottabb mederbe terelni ezt a témakört is - lásd határidők.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyakorlatilag már megválaszolták a többiek, de azért én is elmondom.
Veszünk el avatart, jó ideje benne van az első hozzászólásban. Aminek igaz nem, hogy a fele, de az egész. Amivel ki lesz egészítve az nem változtat azokon a dolgokon amik benne vannak, egyedül a moderátori szankció kezelést próbáljuk meg összefoglalni benne, pontosan azért, hogy méginkább le legyen szabályozva a dolog - a ti érdeketekben.
Nagyon kevés esetet tudok akik ténylegesen senior tagként kaptak avatart - de ők le is tettek valamit az asztalra. A többiek a rangrendszer váltás miatt lettek újra senior tagok.
Az életünk nem múlik rajta, hogy kinek adunk - ez azért látszik abból is, hogy hány egyedi arcképes tag rohangál a fórumon. De szeretnénk megőrizni az egyedi arckép valamiféle kiváltság mivoltát.
-
Pompi
nagyúr
Az első fix határidős arckép körben a következők alakultak át:

Ez utóbbi képcserével kapcsolatban: folyamatban van a jelenlegi szabályok kibővítése, kiegészítése bizonyos esetekre. Elöljáróban annyit, hogy engedélyezzük az egyedi arcképpel rendelkező felhasználóknak, hogy egyszer módosítsanak a képükön. NoLF ennek fényében is rábolintott a söröskorsóra, tehát megtörtént a csere.
Szintén a pontosított szabályrendszerbe próbáljuk belefoglalni a különböző moderátori szankciók és az egyedi arcképek igénylésének az összefüggéseit. A rendszer kialakulóban, amint végleges lesz az összes érintett topicban kommunikálva lesz. Egy viszont biztos, hogy az 1 nap vagy annál nagyobb eltiltással bíró felhasználók az eltiltást követő 1 évben nem kaphatnak egyedi arcképet. Ezért a mostani körből a következők estek ki:

2007-11-03-én 3 napos kitiltást kapott, tehát leghamarabb 2008-11-03-án kaphat képet.

2007-09-20-án 1 napos kitiltást kapott (előtte nem sokkal pedig egy 6 órásat), leghamarabb 2008-09-20-án kaphat képet.

2008-04-22-én kapott 1 napos kitiltást, 2009-04-22-én kaphat leghamarabb képet.

Neki "csak" figyelmeztetése van 2008-06-14 dátummal, ennek lekezelése még nem végleges, de egyelőre nem kaphat képet, ha az addig megjelenő új szabályok nem pontosítják, akkor jövő hónap közepén találkozunk.
És végül, de nem utolsó sorban, akinek a képével minőségi kifogásunk volt:

A kép kontúrjain kellene még csiszolni egy kicsit.
-
Pompi
nagyúr
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
-
Pompi
nagyúr
Picit módosul az egyedi arcképek beállításának rendszere - remélhetőleg előnyére. Igyekszünk valami rendszert vinni a dologba, így a következő menetrend szerint alakulnak a jövőben a dolgok:
A képeket továbbra is az arckép request topicba várjuk. Minden hó 1-én és 15-én lesz egy határidő, ekkor az addig összegyűlt képeket összeszedjük, átnézzük őket és rá egy hétre, azaz rendre 8-án illetve 23-án beállítjuk azokat amik átmentek a rostán. -
Pompi
nagyúr
Értékeljük a köszönetnyilvánításokat és gratulációkat, de a topicot kicsit kitakarítottam.
-
Pompi
nagyúr
Ne is haragudj, de ez egy minősíthetetlen kérés! Nem találok szavakat (amik tűrik a "nyomdafestéket").
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy nem voltál tudatában annak, hogy nem neked készült a kép. Ennek fényében nem, hogy ezt a képed, de semmilyen egyedi képet nem látnék szívesen a neved fölött! -
Pompi
nagyúr
"Köszönjük a véleményedet. Ne gyere vissza nyáron. Felesleges lesz!"
Nagyon reméltem, hogy nem érted félre. Csak ugye ennek voltak előzményei, jókedvemben ugyanis még én sem irogatok ilyesmit.
A fórumon nem automatikus az egyedi arckép, azaz bizonyos ranghoz, itt eltöltött időhöz kötött, továbbá az sem árt ha ezen idő alatt nem gyűjtöttünk össze egy kalapnyi moderátori figyelmeztetést és tetettük ki magunkat a fórumról. Ezzel szerintem nem árultam el nagy titkot, mindig is így volt, akár tetszik akár nem.
A "beterjesztett" arckép elbírálása midig is időbe került, tehát nem volt olyan, hogy a délután 13 órakor bepostolt képet 16h-kor már megkapta volna az illető. Amikor volt az ebben a hatáskörben működő moderátoroknak lehetőségük, hogy maguk állítsák be a delikvenseknek a képet, akkor is volt átfutási idő, sokszor akkor is előfordult a több hét.
A RIOS5 motorra váltás óta (2007.09.25) nincs meg ez a lehetőségük a moderátoroknak/házigazdáknak egyelőre. Vannak ennél fontosabb feladatai is a motor fejlesztőjének, de, hogy addig se maradjanak a userek egyedi arckép nélkül amig elkészül ezzel a featuréval, bevállalta, hogy kisebb-nagyobb csomagokban küldött képeket időről-időre beállít. Hosszú idő óta az első ilyen "kör" 2008.03.07-én volt, a második pedig ma.
Azt gondolom, hogy méltatlankodásodra válaszul érthetően leírtam, hogy miért nem kerültél bele ebbe a második körbe.Ha valaki ezért a fórumon uralkodó körülményeket balkáninak titulálja, ezzel minősítve azokat akik a fórumért nem keveset tesznek, úgy gondolom, hogy elvesztette azt az alapot, hogy egyedi arcképe legyen a fórumon. Tovább megyek, ha tényleg balkániak szerinte itt az állapotok, akkor valóban nem kell ezt az oldalt látogatni és a véleményével bomlasztani a közösséget.
Ui: a fórum alapelvei (melynek ismeretét feltételezhetjük egy ilyen kaliberü usertől mint te) alapján nem tiltunk ki senkit a fórumról kérésre.
-
Pompi
nagyúr
Nem lettél kihagyva. Te ma 13:04-kor postoltad ide a végleges igényedet, a most beállított képek folyamata meg hamarabb elindult. Ez most egy ilyen rendszer, nem tudjuk mi magunk állítgatni a képeket, hanem Panthert kell megkérnünk erre, ezért összevárunk jópár képet (ez a mostani volt a második kör), hogy ne képenként vigyük őt a sírba. Szerintem ez is jobb, mint a semmi, egyelőre marad ez a rendszer.
Te pont az anyagok összegyűjtése és Panthernak való továbbítása és a képek beállítása között tetted ide az igényed. -
Pompi
nagyúr
Srácok, tök jó, hogy kiderült, hogy mindenkinek van adatlapja, de az is jó lenne, ha nem kérdezné meg mindenki egyesével, hogy mi a helyzet vele. Szerintem - és remélem - hogy akinek valami vaj van a füle mögött az tudja, mert senkinek nem írunk úgy az adatlapjára, hogy ne figyelmeztetnénk az illetőt róla.
Sirandrish tiszta a lapod.
-
Pompi
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Egyrészt nagyon messze vagy még attól, hogy ezen gondolkozz. Hozzáteszem emiatt már eleve hiba volt, hogy egyáltalán írtál ide. Másrészt alapvető követelmény, hogy az avatarnak legyen arca, egy zsetonról ez nemigen mondható el. Harmadjára pedig a kép nagyobb is mint a megengedett.
Egyébként ezek mind mind le vannak írva az első hozzászólásban, illett volna elolvasni mielőtt írsz. -
Pompi
nagyúr
Elnézés mindenkitől, de technikai okokból - pontosabban az új motorra való átállás miatt - az egyedi arcképek kiosztása jelenleg szünetel. A szerkesztő topikban lehet szerkesztgetni, sőt ha kész be is lehet rakni ide, de jelenleg nem tudjuk kicserélni őket. A szokásosnál is nagyobb türelmet kérünk amíg helyre áll a rendszer. Köszönjük.
-
Pompi
nagyúr
bolondember, col, proper gratula az új arcképekhez
Rez_Grof
Bashhel értekeztünk a képről a minap és abban maradtunk, hogy ez így nem jó.
Kicsit nehéz megfogalmazni azt ami nekünk elsőre látszik, leginkább az lehet a baj, hogy nem lett 100%-osan a 3d hatás kilőve a képről. (Szerintem egyébként nehezen kivehető, hogy mi is van a képen)..
ristian:. képén jómagam próbálok igazítani kicsit. -
Pompi
nagyúr
HERR Z, Qru, Oly, dokar, eastsider megkapták az új arculatukat.
CriticalHit [link]
Erről a képről az az egyöntetü véleményünk, hogy nem jó . Sem a tartalma, sem a kivitelezése nem az igazi. Nagyon aprólékos, ezért elvesznek a részletek, nem is igazán tudtuk megfejteni, hogy mi is ez. Leginkább egy új képet kellene keresni. -
Pompi
nagyúr
Tomi 16, moongoose, vedini és Ramius gratula az új képeitekhez!
-
-
Pompi
nagyúr
The DJ, marsu, Bandus gratula az új fejeitekhez.
Djuree:
egy aprót módosítottam a képen, levettem a halvány becsillanást a homlokáról, szerintem így rajzosabb, kevésbé 3d-s és jobban illeszkedik az arculatba, kérlek véleményezd:
-> ![[kép] [kép]](http://pompi.muhaha.hu/ph/Djuree.gif)
dunc
Ezen még csiszoljunk kicsit, még akkor is ha szerinted túl van zihálva a dolog. A szerkesztő topicban találkozunk. -
Pompi
nagyúr
Megcsináltam Nimrod kisképét rendesen, szóval neki is gratula az arc frissüléshez.
-
Pompi
nagyúr
rob210, BioNiCMaN, ssolitude, Stalker-2572 - gratula az új képetekhez!
marsu
Meg kellene próbálni picit élesíteni a képen.
LucifeI2
Erre a képre is ráférne egy kis élesítés, jelenleg kicsit elmosottak a vonásai, és egy hangyányival kisebbre kellene.
Nimrod
A kis kép nem jó. Meg kellene próbálni az eredeti kis képet módosítani.
zolynet
Hozzatok össze egy kicsit vékonyabb kontúros verziót és térjünk vissza a dologra.
The DJ
Ahogy néztem már másik képen dolgoztok, ez amúgy sem volt valami nyerő.
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

[pod]Diablo
sheratan
spyduck
v.tom

ristian:. képén jómagam próbálok igazítani kicsit.
![[kép] [kép]](http://pompi.muhaha.hu/ph/ripper03_dragontux_p1.gif)
![[kép] [kép]](http://pompi.muhaha.hu/ph/space.gif)
![[kép] [kép]](http://pompi.muhaha.hu/ph/ripper03_dragontux_p1s.gif)
![[kép] [kép]](http://pompi.muhaha.hu/ph/csigi1_p1jav.gif)