- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Bocsánat, a nem kötekedni szeretnék, csak nyitva tartom a szemem és olvasom a sorok között, remélem ez nem baj.

"Félreértések elkerülése végett, ha csak minőségileg van kifogás az avatarral, akkor nincs 60 nap, max a következő körig kell ilyen esetben várni." - Pompi
08.22 - elbírálás
08.23
08.28 - örülünk mi isAbu85 - Akit Tiszteletben tartok 100%-ig és örülök, hogy a PH fórum színvonalát a nagyon hasznos hozzászólásaival emeli, illetve megoszt velünk nagyon hasznos számunkra nem elérhető infókat, amiket kiegészít magyarázattal.
Az Ő arcképe számomra új, mivel nemrég lett Házigazda, ezért is örültem, hogy kiemelve meg tudom különböztetni a fórumozók között, már az új avatarjával is...amit itt nem láttam.
Nem tartozik rám a NAGYOK-ra vonatkozó kitétel, illetve szabályzat, csak megemlítettem.A helyesbítés végett csókos= kivételes akart lenni, de mivel a hsz-om elejének van érdemi mondandója, ezért nem tartottam szükségességét, hogy kijavítsam.
Mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni!
Arcképpel kapcsolatban: Szerintem nem az egyedi arckép teszi naggyá itt a PH-n a fórumozót, hanem az egyénisége!!! - ezért ha nem kapok, hát nem kapok, úgyis savanyú már a szőlő..
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest