Hirdetés

Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz Pompi #2143 üzenetére

Köszönöm a gyors reagálást! :F
    Agostino nagyon gyorsan megcsinálta az avatart nem kevés munkával és idő ráfordításával.
    Tudom ez az egyéni avatar kiosztás részetekről egy gesztus felénk, aminek nagyon örülünk.
    Azt viszont nem értem, hogy eme avatar az arckép topikban aug 1 környékén már ott leledzett, valamint ide is már 5-én felkerült.
    Sajnáltam, hogy lecsúsztam a hó eleji körröl, de ez az én egyéni szoc problémám..viszont miért nem tudtok szólni előbb, hogy ha nem felel meg a minőségi követelményeknek. :F
    Agostino amúgy is kíváncsi volt a véleményetekre, ezzel az avatarral kapcsolatban. ;]
    Valamit szerintem tenni kellene, hogy még a kihírdetés elött esetleg csiszolni lehessen az arcképen, ne a topikba linkelés után majd 20 nappal közöljétek, hogy valami nem stimmel. :U
    Lehet, hogy sok a szívás a MOD rangal, de ne higyjétek azt, hogy MI fórumozók is ülünk a babérjainkon. Sok kérdésre a türelmetlen, megszorult felhasználóknak majd azonnal kell a válasz és ha tudás birtokában vagyunk, miért ne válaszolnánk...segítsünk ahol tudunk.
    Nem tudom melyik a nagyobb szívás, MOD max 1-2 sor és mod gombot használ, nekünk néha 40-50 soros postot kell gyártani rövid határidőn belül, hogy segítsünk vele, a felhsználónak (néhol sürgősen is kell, mivel nem tudni, hogy 3 napon belüli cserére kell buzdítani a felhasználót, vagy USER Error lehet a probléma).
    Ezt csak azért írtam, hogy nem kellene a fórumozót lenézni néha, háttérismeret nélkül (néhány topikban látom is..) :B

Szóval a nem tudjátok mi a gond az avatarral, számomra ennyi idő után már bocs, de elég gyér kifogás...esetleg valami konkrétabb, megközelítőbb indokot is kaphatnék?
    Fényképszerű....szerintem inkább rajzfilm figurára hajaz így.
    Valahogy nem áll össze a dolog...NO Komment.

Aktív témák

Hirdetés