Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Pompi

nagyúr

válasz diegho #1884 üzenetére

"Köszönjük a véleményedet. Ne gyere vissza nyáron. Felesleges lesz!"

Nagyon reméltem, hogy nem érted félre. Csak ugye ennek voltak előzményei, jókedvemben ugyanis még én sem irogatok ilyesmit.

A fórumon nem automatikus az egyedi arckép, azaz bizonyos ranghoz, itt eltöltött időhöz kötött, továbbá az sem árt ha ezen idő alatt nem gyűjtöttünk össze egy kalapnyi moderátori figyelmeztetést és tetettük ki magunkat a fórumról. Ezzel szerintem nem árultam el nagy titkot, mindig is így volt, akár tetszik akár nem.

A "beterjesztett" arckép elbírálása midig is időbe került, tehát nem volt olyan, hogy a délután 13 órakor bepostolt képet 16h-kor már megkapta volna az illető. Amikor volt az ebben a hatáskörben működő moderátoroknak lehetőségük, hogy maguk állítsák be a delikvenseknek a képet, akkor is volt átfutási idő, sokszor akkor is előfordult a több hét.

A RIOS5 motorra váltás óta (2007.09.25) nincs meg ez a lehetőségük a moderátoroknak/házigazdáknak egyelőre. Vannak ennél fontosabb feladatai is a motor fejlesztőjének, de, hogy addig se maradjanak a userek egyedi arckép nélkül amig elkészül ezzel a featuréval, bevállalta, hogy kisebb-nagyobb csomagokban küldött képeket időről-időre beállít. Hosszú idő óta az első ilyen "kör" 2008.03.07-én volt, a második pedig ma.
    Azt gondolom, hogy méltatlankodásodra válaszul érthetően leírtam, hogy miért nem kerültél bele ebbe a második körbe.

Ha valaki ezért a fórumon uralkodó körülményeket balkáninak titulálja, ezzel minősítve azokat akik a fórumért nem keveset tesznek, úgy gondolom, hogy elvesztette azt az alapot, hogy egyedi arcképe legyen a fórumon. Tovább megyek, ha tényleg balkániak szerinte itt az állapotok, akkor valóban nem kell ezt az oldalt látogatni és a véleményével bomlasztani a közösséget.

Ui: a fórum alapelvei (melynek ismeretét feltételezhetjük egy ilyen kaliberü usertől mint te) alapján nem tiltunk ki senkit a fórumról kérésre.

• Racecam

nagyúr

válasz diegho #1884 üzenetére

Én a helyedben komolyan elgondolkodnék, hogy biztosan nem velem van a baj? Főleg ennek "A dolog szubjektív, mivel az egyéni arckép egy adható "kedvezmény" és nem olyan valami, ami automatikusan jár." tükrében.

Aktív témák