Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
válasz
basaharc502
üzenetére
PVP-ben a legjobb az a human knight, vagy az ORC a critek miatt. Az archer gyenge volt egy ideig, de aztán nagyon felerősítették, mindenki az all elemental attack-ra mentek rá, meg a SCION -ra ami + 5 all ele attack adott, majd aztán az archerek elkezdték pakolni a lvl 6 staminát , meg az ASHTAL köveket s egyből felment a hpjuk 10 ezerre, majdnem annyi hpjuk volt mint a knightnak. A knightokat sokáig nem lehetett megölni mert olyan CD-jük cooldown volt, hogy volt egy BUFFJUK amit állandóan használtak 5k lens plusszal és nem lehetett őket leölni, a magyar közösségeket mi utáltuk, inkább a top 1-2 klánban voltunk mindig, hogy menjünk siege-re védjük deribelle várát. xxMikkxx voltunk nem tudom, hogy ismered-e, DreadLords volt a klán neve ha mond valamit

Kurvára élveztem a játékot, én úgy fejlődtem mindig mert napközben nem lehetett, inkább elmentem kondiba elbasztam az időmet, s vártam a hajnali 1 órát és reggel 6 óráig fejlődtem azalatt az idő alatt sikerült benyomnom 1 lvl upot 100-105 vittem végig így...
Fejlődés: 200% TOA, lvl 4 serezan archerrel másfél - 1 óra volt 1 lvl up
+ 3 kiskari partyzott.4 en toltuk:
Én felvittem: 75 knight, 105 archer, 60 sorci
Haverjaimék: lvl 120 archer, lvl 110 knight, lvl 101 archer, lvl 100 sorcerer
Nagyon éltük a játékot anno.A webzen idején igazad van sokkal könyebben lehetett farmolni, mert jöttek ki az új CH-k földek mint például a HH stb... Emlékszem amikor megjelent a HH mindenki fejlődőtt amikor lvl 120 ig felvitték. Volt 1-2 ember aki valami kapitális 10 nap alatt felvitte lvl 120 ra, 3 an játszottak az accounttal nem fogod elhinni ott volt az összes klán embere védték nem lehetett megölni FULL BUFF, állandóan játszottak azzal az karival csak geci lassan ment a fejlődés már lvl 110 után s egyre kevés moob volt.
Szó mi szó elbaszták ezt az új archlord 2-őt nekem nem jön be az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgatós találkozó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- XPEnology
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- S22 Ultra 512/12
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+ 3 kiskari partyzott.