Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomrRRR

senior tag

válasz basaharc502 #27 üzenetére

PVP-ben a legjobb az a human knight, vagy az ORC a critek miatt. Az archer gyenge volt egy ideig, de aztán nagyon felerősítették, mindenki az all elemental attack-ra mentek rá, meg a SCION -ra ami + 5 all ele attack adott, majd aztán az archerek elkezdték pakolni a lvl 6 staminát , meg az ASHTAL köveket s egyből felment a hpjuk 10 ezerre, majdnem annyi hpjuk volt mint a knightnak. A knightokat sokáig nem lehetett megölni mert olyan CD-jük cooldown volt, hogy volt egy BUFFJUK amit állandóan használtak 5k lens plusszal és nem lehetett őket leölni, a magyar közösségeket mi utáltuk, inkább a top 1-2 klánban voltunk mindig, hogy menjünk siege-re védjük deribelle várát. xxMikkxx voltunk nem tudom, hogy ismered-e, DreadLords volt a klán neve ha mond valamit :))

Kurvára élveztem a játékot, én úgy fejlődtem mindig mert napközben nem lehetett, inkább elmentem kondiba elbasztam az időmet, s vártam a hajnali 1 órát és reggel 6 óráig fejlődtem azalatt az idő alatt sikerült benyomnom 1 lvl upot 100-105 vittem végig így...
    Fejlődés: 200% TOA, lvl 4 serezan archerrel másfél - 1 óra volt 1 lvl up :) + 3 kiskari partyzott.

4 en toltuk:
    Én felvittem: 75 knight, 105 archer, 60 sorci
    Haverjaimék: lvl 120 archer, lvl 110 knight, lvl 101 archer, lvl 100 sorcerer
    Nagyon éltük a játékot anno.

A webzen idején igazad van sokkal könyebben lehetett farmolni, mert jöttek ki az új CH-k földek mint például a HH stb... Emlékszem amikor megjelent a HH mindenki fejlődőtt amikor lvl 120 ig felvitték. Volt 1-2 ember aki valami kapitális 10 nap alatt felvitte lvl 120 ra, 3 an játszottak az accounttal nem fogod elhinni ott volt az összes klán embere védték nem lehetett megölni FULL BUFF, állandóan játszottak azzal az karival csak geci lassan ment a fejlődés már lvl 110 után s egyre kevés moob volt.

Szó mi szó elbaszták ezt az új archlord 2-őt nekem nem jön be az egész...

Új hozzászólás Aktív témák