Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• basaharc502

aktív tag

válasz tomrRRR #25 üzenetére

Amikor elkezdtem a legtömöttebb szerver a Gaiahon volt és azt hiszem később is maradtam ezen a szerón. Ott játszott a legtöbb magyar is, bár aztán biztos a többi szerveren is jöttek létre komolyabb magyar közösségek. Elsőként egy human knight-to indítottam aztán lvl 60 körül rájöttem, hogy a legjobb karakter az archer...pvp-ben, siegeken sokkal könnyebb volt velük játszani, ráadásul iszonyat mennyiségű mobot lehetett vonatoztatni vele, így a fejlődés is gyorsabb volt. Szóval kezdtem utána egy human archert, amit el is vittem lvl 78-ig. Aztán történt egy sajnálatos esemény: A karakter tele volt minden földi jóval, aztán 1-2 hónapra pihentettem a játékot. Majd amikor újra be akartam lépni, valahogy nem ugrott be a jelszavam, gondoltam sebaj, föl a webzenre és kérek egy ideiglenes jelszót...ez az email,amiben az ideiglenes jelszó lett volna azonban soha nem érkezett meg (persze a jelszó az megváltozott, csak a mail nem jött meg soha)...kb. 2 hónapon keresztül írtam a supportnak (lényegében a rendszerük képtelen volt levelet küldeni a citromail-re...-.-), de akárhogy is soha nem tudtam belépni utána arra az accountra. Utána indítottam még egy archert, azzal játszogattam, de az már nemvolt az igazi, mint ahogy akkora az archlord sem.

Anno eredetiben vettem meg a játékot, szép nagydobozos kiadásban. Akkor már nem volt havidíjas, de potom összegért jutottam hozzá és azt hiszem 6000 cc-t adott a beregizett cd kulcs. Mivel a codemasters idejében a chantra shop nem volt annyira tele, így nagyon sokáig elvoltam a 6000 cc-mel. Vettem magamnak ezt/azt, másoknak is amiket nagyon durva áron vettek akkoriban. Webzennél már nem költöttem annyira, hiszen mindig volt annyi aranyam, hogy más játékostól megvegyem, ami kell. De kb 6-7 ezret költöttem rá az idő alatt a 78-as karimra, amit olyan szépen bebuktam :(

Szerk: Még valami, amiket én nem tudok elfelejteni azok, még szintén a codemastersnél (ahol sokkal lassabb volt a fejlődés webzen sokszor 200 vagy 300%-os xp adott hetekig stb) az xp bónuszos hétvégék (csak 100% xp bónusz volt). Pénteken dél körül kezdődött és tudom mindenki ezeken a 7végéken akarta a karakterével meglépni a kövi szintet. Dungeonok, jobb vonatoztatás helyek dugik voltak emberrel és szombaton általában le is kellett kapcsolni a szervereket, mert akkor volt a lagg. :U

zsolt: Akkor lehet, hogy ránézek :)

Új hozzászólás Aktív témák