Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_Imre
senior tag
Válasz #9223 ubyegon2
Csak hogy bele szóljak én is.
Nálam most gyorsan betölt az oldal.
Nem tudom, milyen szolgáltatónál vagy, de esetleg próbálhatsz dns-t váltani.--------------------------------------------------
Arch Linux szolgáltatás állapotát itt lehet megnézni. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
"discord oldaluk azt mondták nekem hogy fízetős" - nem tudom, mert én oda nem léptem be, de úgy tudom, hogy lehet támogatni őket, de nem kötelező (aztán kitudja)
"tehát maradok a pure ArchLinux+EndeavourOS Linux-on és minden is ókés..."
Ennyi, ami bevált, azon nem kell változtatni. -
Sz_Imre
senior tag
Semmi probléma nincs ebből. Mindenki azt használ ami neki teszik, illetve kényelmes.
Ha megtanulod a mikéntjét, akkor utána már könnyebb lesz a helyzet.
Esetleg ha valami specifikus problémába ütköznél, akkor lehet jobban jársz ha a discord oldalukra lépsz be, ugyanis ott könnyeben tudnak segíteni, aki ugyanazt a rendszert használja. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Nem az a honlapja.
Ezt Ravepriest1 (és társai által létrehozott közösségi arch linux disztribúció, azaz RaveOS)
Gnome asztali felületet használ.#9023 BoB: Mert nem az a weboldala, hanem amit linkeltem vargalex-nek)
További információ róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB