- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, semmi plusz nem megy, csak a full fapad+lxde
"de akkor az már inkább egy Openbox WM + lxsession, mint egy asztali környezet (DE)">Hát, az az 1-2MB ram különbség már nem számít.
Most pár napja ment le kb. 48MB-ről 39-re, má' meg nem mondom, mi frissült, és utána, Néztem is.
DE meg azért kell, mert egy lusta disznó vagyok, vadásszon feleslegesen, akinek 3 anyja van. -
DarkByte
addikt
Köszönöm, nemsokkal utána én is megtaláltam ezt. Meg is oldotta a boot gondot.
Viszont egyelőre több környi reinstall után úgy döntöttem hogy jegeljük a viszonyunkat egymással. Mindent be tudtam állítani de valahogyan mégsem volt az igazi (WiFi nem működött jól GUI alól, bár nVidia driver fentvolt, KDE alatt néha mentek az asztal effektek, néha nem, pedig csak szimplán újraindítottam a gépet, ilyen kicsi de idegesítő apróságok). Ha lesz összefüggően 2-3 nap szabadidőm még lehet visszatérek rá, de egyelőre maradt az Ubuntu (immáron 10.10, legalább erre frissítettem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- League of Legends
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motoros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest