Hirdetés
- Ketogén étrend
- gerner1
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, semmi plusz nem megy, csak a full fapad+lxde
"de akkor az már inkább egy Openbox WM + lxsession, mint egy asztali környezet (DE)">Hát, az az 1-2MB ram különbség már nem számít.
Most pár napja ment le kb. 48MB-ről 39-re, má' meg nem mondom, mi frissült, és utána, Néztem is.
DE meg azért kell, mert egy lusta disznó vagyok, vadásszon feleslegesen, akinek 3 anyja van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DarkByte
addikt
Köszönöm, nemsokkal utána én is megtaláltam ezt. Meg is oldotta a boot gondot.
Viszont egyelőre több környi reinstall után úgy döntöttem hogy jegeljük a viszonyunkat egymással. Mindent be tudtam állítani de valahogyan mégsem volt az igazi (WiFi nem működött jól GUI alól, bár nVidia driver fentvolt, KDE alatt néha mentek az asztal effektek, néha nem, pedig csak szimplán újraindítottam a gépet, ilyen kicsi de idegesítő apróságok). Ha lesz összefüggően 2-3 nap szabadidőm még lehet visszatérek rá, de egyelőre maradt az Ubuntu (immáron 10.10, legalább erre frissítettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Flint 2 OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Microsoft Edge
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megnézet cli-ben, ott 22MB volt. Azért egy teljes funkcionalitású modern oprendszernek még cli-ben is kevés lenne 9MB.
BoB