- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Köszönöm, nemsokkal utána én is megtaláltam ezt. Meg is oldotta a boot gondot.
Viszont egyelőre több környi reinstall után úgy döntöttem hogy jegeljük a viszonyunkat egymással. Mindent be tudtam állítani de valahogyan mégsem volt az igazi (WiFi nem működött jól GUI alól, bár nVidia driver fentvolt, KDE alatt néha mentek az asztal effektek, néha nem, pedig csak szimplán újraindítottam a gépet, ilyen kicsi de idegesítő apróságok). Ha lesz összefüggően 2-3 nap szabadidőm még lehet visszatérek rá, de egyelőre maradt az Ubuntu (immáron 10.10, legalább erre frissítettem). -
DarkByte
addikt
Telepítő CD-ről való boot-olás közben hogyan tudnék részletesebb log-ot nézni? Leszedtem a dual iso-t (32/64 bit) és a 32-bitessel beboot-ol a notim (lásd adatlapom), a 64-bites viszont az udev inicializációkor egyszer csak reboot-ol.
Ez azért is fura, mert 64-bites Ubuntu hiba nélkül ketyeg a gépemen. 
Szeretnék váltani Arch-ra, de szeretnék maradni a 64-bit mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez azért is fura, mert 64-bites Ubuntu hiba nélkül ketyeg a gépemen. 
BoB