- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Archttila #8739 üzenetére
Szerintem az lesz, hogy maradok a manuális install-nál. Este csak úgy elindítottam az "archinstall" script-et ismét, de most DE-t választottam ki (Gnome) és az simán felment.
Majd újra az i3-al indítottam és újra elhasalt.Amúgy szerintem nem túl naprakész az install script, mert a "DE Wiki" már hozza környezetként a CuteFish-t, viszont az install-ban nem lehet kiválasztani.
Manuálisan már felraktam és voltak vele gondjaim. Főként a 4k monitort nem csipte. Volt hogy a window nem skálázódott 2x értékre.
Fejléc olyan vékony volt, hogy figyelni kellett mozgatásnál. A másik, hogy valamikor a tartalom nem skálázódott a window-on belül. Hát vicces volt az apró karaktereket nézni a 2x méretű ablakban.Mivel sejthetőleg magam is párszor fejreállítom majd a rendszert a WM próbálgatása közben, illetve több gépem is van, arra gondoltam kellene egy saját install script-et csinálnom. Lassú móka ugyan, de githubon elfér és összességében a végére időt fog spórolni.
Már volt ilyen tervem, de ott elakadtam, hogy script-el miként tudok egy adott config fájlban változtatni egy adott sorban.
Pl.
locale.gen [#en_US.UTF-8 => en_US.UTF-8]
Szóval az ilyen text fájlban megkeresni/módosítani tartalmat műveletnél akadtam el. De majd kutakodom a témában amint lesz időm.
(Esetleg ha van valami ajánlott, jó példa script Arch installra kiindulási pontnak, annak a linkjét megköszönném)De ha már WM... A 4k monitor nem fog gondot okozni? Én jelenleg 2x skálázással használom (szebb karakter élek miatt, a telefonon hozzászokott a szemem)
Gondolom egy xrandr azért nem elég hozzá, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest