Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Azert ilyenek a fontok mert még nem lottem be oket
Nem csak azt, gyakorlatilag még semmit... feldobtam az alaprendszerre a Sway-t + par szukseges csomagot, illetve a Firefox-ot. (Brave sajnos nincs ARM-on) es most, hogy mar van bongeszom (es remelhetoleg nemi idom) valszeg gyorsabban haladhatok majd a konfiguralassal is.
A minimalis eroforrasigeny mellett pont ez a masik ami tetszik a sway-ben, hogy ha még szépen lassan haladva is, de folyamatosan egyre jobb/szebb lesz a rendszer,.
Nagy valtas ez nekem, mivel pl eddig hozza voltam szokva a kemyelmes GTK-s pamac-hoz, most meg -Ss -Si -vel nezegetem a csomagokat,de egyaltalan nem erzem kenyelmetlennek, sot! ugy erzem minel tobbet terminalozok annal tobbet tanulok. Gyakorlatilag mar a telepites elotti preparalas is igenyelt némi odafigyelest, mivel ARM-ra nincs kulon image, nekeg kell a tar-bol csomizni, mountolni, szoval el is rontottam az elejen. (Root helyett sudo-t hasznalatam masolasnal, holott a guide kulon felhivta erre a figyelmet)
Micro-t nem ismertem (korabban hasznaltam pico-t) de majd erre is ranezek. MC-vel kapcsolatban van egy erdekesseg. A gyorsbilles copy/paste nem mukodik a billentyuzeten, menubol viszont igen. Ez vagy bug, vagy csak nalam ilyen, de nagyon idegesito.
Este megnezem a micro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest