- bambano: Bambanő háza tája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Azert ilyenek a fontok mert még nem lottem be oket
Nem csak azt, gyakorlatilag még semmit... feldobtam az alaprendszerre a Sway-t + par szukseges csomagot, illetve a Firefox-ot. (Brave sajnos nincs ARM-on) es most, hogy mar van bongeszom (es remelhetoleg nemi idom) valszeg gyorsabban haladhatok majd a konfiguralassal is.
A minimalis eroforrasigeny mellett pont ez a masik ami tetszik a sway-ben, hogy ha még szépen lassan haladva is, de folyamatosan egyre jobb/szebb lesz a rendszer,.
Nagy valtas ez nekem, mivel pl eddig hozza voltam szokva a kemyelmes GTK-s pamac-hoz, most meg -Ss -Si -vel nezegetem a csomagokat,de egyaltalan nem erzem kenyelmetlennek, sot! ugy erzem minel tobbet terminalozok annal tobbet tanulok. Gyakorlatilag mar a telepites elotti preparalas is igenyelt némi odafigyelest, mivel ARM-ra nincs kulon image, nekeg kell a tar-bol csomizni, mountolni, szoval el is rontottam az elejen. (Root helyett sudo-t hasznalatam masolasnal, holott a guide kulon felhivta erre a figyelmet)
Micro-t nem ismertem (korabban hasznaltam pico-t) de majd erre is ranezek. MC-vel kapcsolatban van egy erdekesseg. A gyorsbilles copy/paste nem mukodik a billentyuzeten, menubol viszont igen. Ez vagy bug, vagy csak nalam ilyen, de nagyon idegesito.
Este megnezem a micro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest