- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #6854 üzenetére
Itt van a vimrc konfigom, de neked csak az első néhány sor kell (sorszámozás, sortörés, tört sor görgetése, automatikus parancskiegészítés, 24 bites színmélység, színtéma), a többi map, meg let részt még nem ajánlom, nagy részüket én se használom, a let rész meg csak azért van, ha oldalsáv nézetben fájltallózást nyitok meg vim-ben, annak a vizuális megjelenítését olvashatóbbá tegye, de ezt a feature-t is rettenet ritkán használom.
Elindulásnak a vimtutor parancsot ajánlom, meg ezt a netes játékot. Amíg megszokod a módokat, meg a szövegben mozgást.
Mikor én próbálkoztam először vim-mel, akkor elkövettem azt a hibát, hogy próbáltam annyira szénné konfigolni, hogy lényegében úgy működött, mintha csak egy normál szövegszerkesztő lett volna, működött az egér, kurzormozgató billentyűkkel navigáltam, nem kellett módot váltani, stb.. Na, ezt nem szabad, mert egyrészt így soha nem tanulja meg az ember, meg így pont az értelme, legjobb oldala veszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest